Стив от Minecraft с нов дизайн. Това се случва за първи път от много години

Съдържание:

Стив от Minecraft с нов дизайн. Това се случва за първи път от много години
Стив от Minecraft с нов дизайн. Това се случва за първи път от много години
Anonim
майнкрафт поглед на стив
майнкрафт поглед на стив

Откъде дойде идеята за такава корекция?

Всичко показва, че главният герой в Minecraft е променил външния си вид. Геймърите са забелязали незначителни промени и в двата скина по подразбиране, но един от тях е получил специално внимание - брадата на Стив, разбира се, която е видяна за последно … преди 13 години. Така че защо Mojang реши да възстанови този елемент?

Minecraft Steve получи някои визуални промени

Minecraftе на врата му от много години и през това време получи много подобрения и актуализации, въвеждащи важни новости (последното предизвика много спорове). Някои промени изглежда не влияят по никакъв начин на комфорта на играта, но се коментират шумно както от игралната общност, така и от медиите. В момента се занимаваме с внедряване на един от тях.

Потребителите са забелязали, че Mojang е актуализирал - съвсем тихо - външния вид на Стив и Алекс, скинове на герои по подразбиране в Minecraft. Докато персонажът на Алекс не е променен съществено (говорим за въвеждане на няколко допълнителни детайла или подобряване на съществуващите), същото не може да се каже за мъжкия представител. Този има … брада, което може да изненада някои хора.

Старите ветерани със сигурност ще си спомнят, че в началото на играта, Стив имаше окосмяване по лицетоТой беше изведен от употреба през 2009 г., за да направи героя по-неутрален по отношение на пола - женският герой беше внедрен едва през 2014 г. Ако обаче сте достатъчно наблюдателни, тогава сигурно сте забелязали още едно пищене.

Брадата на Стив се вижда на повечеторекламни материали (дори „модерните“) и, наред с други, в Super Smash Bros. Ultimate на конзолата Nintendo Switch. Така че изглежда, че разработчиците най-накрая са решили да осигурят последователност на съобщенията и да внедрят окосмяване по лицето и в основната версия на Minecraft. За мен това е наистина добра промяна!

Подобно мнение се споделя от голям брой потребители. В допълнение, моделите на героите са получили редица подобрения, които можете да видите на екранните снимки по-горе.

Популярна тема