Android Auto 8.0 е тук. Това носи страхотна професия

Съдържание:

Android Auto 8.0 е тук. Това носи страхотна професия
Android Auto 8.0 е тук. Това носи страхотна професия
Anonim
android auto 8
android auto 8

И трябваше да е толкова красиво …

Android Auto 8.0 вече е сред нас. За съжаление, това се оказва доста разочарование за всички хора, които разчитаха на дългоочакваните промени, липсващи в последната актуализация Android Auto 7.9 Най-новата версия на Android Auto трябваше да дебютира с предварително обявен адаптивен интерфейс, предназначен да направи приложението още по-добро на много автомобилни екрани. Android Auto 8.0 се провали в това отношение.

Споделен Android Auto 8.0

Много потребители на приложението Android Auto чакат актуализацията, отбелязана с номер 8.0. Този, според всички предварителни съобщения, трябваше да донесе нов интерфейс и режим на разделен екран. Функцията, официално представена по време на тазгодишния Google I / O 2022, не е окончателно пусната. Защо? Никой не знае това. Кръглата бройка предполага големи промени, междувременно …

A new design for Android Auto

A new design for Android Auto
A new design for Android Auto

Android Auto 8.0 е друга версия, която се занимава с незначителни грешки, които съпътстват платформата почти през цялата текуща година. Честно казано, не виждам дори една малка промяна по отношение на Android Auto 7.9, който е на моя смартфон. Очевидно ще трябва да изчакаме промените, въведени от актуализацията на Coolwalk. Докога? Може би те ще бъдат внедрени по-късно тази година.

Как да инсталирам Android Auto 8.0?

Проверете за актуализации в Google Play Store. Ако Android Auto на вашия смартфон все още не е актуализиран до последната версия 8.0, не се паникьосвайте. Много потребители в Полша все още използват Android Auto 7.8 и дори не получи 7.9 актуализация. Изглежда, че всичко зависи от версията на операционната система, която използвате, смартфона, който използвате и … късмета.

Ако някой от читателите на нашия уебсайт вече има Android Auto 8.0 на своя смартфон, моля, напишете съобщение в коментара.:)

Популярна тема