Windows Vista звуци

Windows Vista звуци
Windows Vista звуци
Anonim
Image
Image

Музикантите, работещи по тях, отнеха много време, за да създадат новите звуци на Windows Vista. Уебсайтът TheShowBuzz.com пише, че докато някои групи записват цели албуми, музикантите, работещи за Microsoft, са успели да запишат набор от няколко секунди песни.

Това обаче не означава, че компанията е наела лоши музиканти. 18-те месеца, необходими за работата по звуковото подсилване на новата операционна система, са важен момент. Трябва да се помни, че скоро милиони компютърни потребители по света ще слушат новите ритми. И това не са звуци, които потребителите искат да угодят само веднъж, а стотици, вероятно хиляди пъти всеки ден, когато тяхното оборудване е пуснато в експлоатация.

Робърт Фрип, известен напр. за работата си с групата King Crimson. От часовете звуци, които е записал, представителите на Microsoft са избрали точните няколко секунди, които ще бъдат, наред с други, добре дошли потребители на Vista.

Можете да разберете как ще звучи Windows, когато включвате и изключвате компютъра си, като слушате аудиозаписа, който можете да намерите тук. Изскачащите прозорци ще звънят в ушите ви само четири секунди. Задачата на звука ще бъде да хармонизира с четирисричното име "Win-dows Vis-ta". Четирите звука, появяващи се в сигнала, също ще съответстват на четирите цвята на графиките на Windows, които се появяват при възпроизвеждане на музика. Разбира се, не е съвпадение, отбелязва сайтът, че цялото нещо отнема четири секунди. Общо Vista ще получи 45 нови записа.

Популярна тема