Стартиране на openSUSE 10.2

Стартиране на openSUSE 10.2
Стартиране на openSUSE 10.2
Anonim
Image
Image

Преустроени GNOME и KDE, файлова система ext3, поддръжка за четци на SD карти, нова система за управление на захранването и подобрено управление на инсталираните пакети са основните нови функции, посочени от разработчиците на openSUSE 10.2.

Пет инсталационни компактдиска и два допълнителни компактдиска: със собствен софтуер и с езикови пакети. Можете също така да изтеглите DVD изображение (с пълното съдържание на инсталационните компактдискове и допълнителни приложения) и miniiso, което ви позволява да инсталирате през интернет. OpenSUSE 10.2 е разработен за x86, x86-64 и PowerPC.

Системата може да бъде изтеглена от един от ftp сървърите или чрез мрежата Bit Torrent. В рамките на една седмица разработчиците обещават да пуснат версията на живо.

Първите два CD ви позволяват да инсталирате системата в текстов режим на английски език. Диск номер три разширява възможностите до работната среда на KDE и/или GNOME на немски и английски език. Последните два диска съдържат местоположенията на софтуера (включително полски).

Списъкът с приложения, включени в дистрибуцията, е достъпен тук и има списък с промените, направени в openSUSE 10.2. Те могат също да проверят екранните снимки, направени с най-новата версия на openSUSE.

Изтегляне: download.openSUSE.org

Популярна тема