Microsoft не възнамерява да повишава цените на конзолите Xbox

Съдържание:

Microsoft не възнамерява да повишава цените на конзолите Xbox
Microsoft не възнамерява да повишава цените на конзолите Xbox
Anonim
microsoft xbox без поход
microsoft xbox без поход

Поне засега.

Всичко изглежда показва, че все още няма да видим промени в ценовата листа на най-новите конзоли Xbox. Говорител на Microsoft отговори на ситуацията, когато беше попитан за увеличението във връзка с не много положителното обявяване на конкурса. Следователно потенциалните потребители могат да спят спокойно в момента.

Конзолите Xbox скоро няма да поскъпнат

Инфлацията бушува в почти целия свят и се сблъскваме със сериозни увеличения в много индустрии. Електрониката не е изключение - вчера имахме потвърждение за това състояние на нещата. Sony обяви увеличение и на двете версии на конзолата PlayStation 5Промените скоро ще бъдат въведени на почти всички пазари (с изключение на САЩ).

Така че не е изненадващо, че играчите започнаха да задават въпроси на Microsoft за възможни увеличения на заплатите. Е – говорител на компанията току-що пусна най-новата информация по този въпрос на редакционния съвет на Windows Central. Официалното изявление е следното:

Ние непрекъснато оценяваме нашия бизнес, за да предложим на нашите фенове страхотни възможности за игри. Препоръчителната цена на дребно на Xbox Series S остава на 1399 PLN, а цената на Xbox Series X на 2399 PLN.

microsoft xbox no hike 1
microsoft xbox no hike 1

Разбира се, няма гаранция като "никога няма да повишим цената на нашата конзола". Просто можем да очакваме, че няма да видим изненадив този аспект през следващите няколко месеца. Що се отнася до Полша, потребителите трябва да са доволни. Конзолите на Microsoft са много лесно достъпни при нас - както в комплекти, така и без игри.

Също така няма въпрос за надплащане, защото Xbox Series X и Xbox Series X могат да бъдат закупени от уебсайта на производителя … по-евтино, отколкото от други портали. При конкуренцията ситуацията е съвсем различна. Разбира се, струва си да запомните, че цената за XSX или XSS все още е по-висока от тази за премиерата.

През 2020 г. оборудването беше оценено на 2249 PLN за Xbox Series X и 1349 PLN за Xbox Series S. Тук не говорим за огромно увеличение, но не може да се каже, че изобщо не е било. Така че си струва да наблюдавате ситуацията на пазара и да разчитате, че цените на електрониката няма да скочат отново.

Популярна тема