Plus раздава безплатни гигабайти. Причината за световното първенство по волейбол

Съдържание:

Plus раздава безплатни гигабайти. Причината за световното първенство по волейбол
Plus раздава безплатни гигабайти. Причината за световното първенство по волейбол
Anonim
плюс гигабайти ретина
плюс гигабайти ретина

Струва си да стискате палци за вашите сънародници.

Plus обяви началото на доста интересно действие, което ви позволява да получите голям брой безплатни гигабайти. За всеки спечелен набор от полския национален отбор на Световното първенство по волейбол операторът ще даде на клиентите 3 GB интернет - звучи добре, нали? Ако искате да се възползвате от офертата, всички подробности можете да намерите по-долу.

Поляците печелят, Плюс раздава гигабайти

Днес (26 август) започна Световното първенство по волейбол за мъже 2022организирано от Полша и Словения под егидата на организацията FIVB. Не може да се отрече, че поляците - като настоящи лидери в класацията - имат голяма надежда да запазят титлата, която спечелиха преди четири години. Емоциите бяха нагорещени от различни компании, които започнаха да предлагат на феновете различни състезания и бонуси.

Един от тях е Polkomtel, операторът на мрежата Plus - това не трябва да е изненада за никого, тъй като тази мрежа спонсорира полския национален отбор по волейбол. Клиентите могат да разчитат на безплатни гигабайта, или по-точно 3 за всеки спечелен сет(дори 9 за един мач!). Добре, но как точно ще работи промоцията?

От официалното изявление можем да прочетем:

Бонусът, предоставен на клиенти с абонамент, ще бъде активен до края на текущия цикъл на фактуриране, докато в случай на клиенти на предплатени и смесени оферти, бонусите ще бъдат валидни 30 дни от първото активиране на пакетът GB, предоставен като част от промоцията

Можете да получавате гигабайти по банален начин. Просто изпратете безплатен SMS с текст SET на 80180Излишно е да казвате, че трябва да имате активен акаунт и да не закъснявате с никакви плащания. Офертата е достъпна за всички клиенти на мрежата Plus.

Първият мач на сънародниците им приключи наскоро - те не дадоха шанс на българите и спечелиха с три сета. Това означава, че чрез изпращане на SMS вече можете да получите 9 GB. Така че говорим за несъмнено приятна промоция, която със сигурност ще задоволи някои потребители.

Популярна тема