Poczta Polska работи върху ново мобилно приложение. Това е Pocztex Mobile

Съдържание:

Poczta Polska работи върху ново мобилно приложение. Това е Pocztex Mobile
Poczta Polska работи върху ново мобилно приложение. Това е Pocztex Mobile
Anonim
Poczex мобилен
Poczex мобилен

Полската поща иска да бъде като InPost.

През ноември миналата година ви информирахме за новото мобилно приложение на Poczta Polska. Тогава държавният пощенски оператор обяви, че е подписан договор за създаване на нова система, включваща мобилно приложение за смартфони и таблети и специален клиентски панел във версия за персонални компютри. Изглежда, че знаем следващите подробности за тази инвестиция. Уебсайтът Cashless съобщава за приложението в бюлетина на патентното ведомство, който съдържа информация за все още необявеното мобилно приложение Pocztex.

Pocztex Mobile - новото приложение на Poczta Polska

Poczta Polska запази името на приложението Pocztex Mobile в Патентното ведомство. Регистрацията на търговската марка е свързана с желанието да се предложи на поляците друго Enveloприложение за обработка на колети. Cashless отвори вратата към тайната, като описа избрани функционалности на инструмента.

Pocztex Mobile, според предварителната информация, ще позволи цялостно обслужване на пратки, изпратени и получени чрез полските пощи. Потребителят ще може да проследява своите маршрути от изпращане до получаване, както и да управлява вземането и оставянето на колети чрез пощенски машини и партньорски точки.

Мобилно лого на Poczex
Мобилно лого на Poczex

Лого на приложението Pocztex Mobile.

"Pocztex mobile също ще ви позволи дистанционно да отворите пощенска кутия или да вземете колет след сканиране на QR код. Използвайки кода от приложението, клиентите ще могат да вземат поръчки и от партньорски точки. - Приложението ви позволява да проследявате всички регистрирани колети, както куриерски, така и колети или писма, и бързо да търсите пощенски станции, пощенски кодове и партньорски пунктове " - предоставя безкасово, като се позовава на информацията, предоставена от Poczta Polska.

Както можете да видите, Poczta Polska иска да навакса технологично това, което InPost предлага на поляците от дълго време. Между другото, операторът на Parcel Locker току-що въведе нова функция в приложението InPost Mobile.

Вижте също: Приложението InPost Mobile получи функция, която мнозина чакаха

Датата на дебюта на приложението Pocztex Mobile остава загадка. Не е известно дали приложението ще замени Envelo или инструментите ще се разработват паралелно.

Популярна тема