Discord на PS5 трябва да дебютира скоро

Съдържание:

Discord на PS5 трябва да дебютира скоро
Discord на PS5 трябва да дебютира скоро
Anonim
ps5 discord интеграция
ps5 discord интеграция

Това е посочено от последните новини.

Изглежда, че собствениците на PlayStation 5 скоро ще имат достъп до месинджъра на Discord. Този дългоочакван момент предстои тази година, а по-конкретна дата ще бъде обявена съвсем скоро. Така че можете да започнете да потривате ръце - какво можем да очакваме от интеграцията?

Очаквайте скоро интеграция на PS5 и Discord

Discord несъмнено е най-популярният месинджър за геймърите (да, знам - създателите са се отдалечили от този термин), който в момента се използва от около 140 милиона души по света. От няколко години се носят слухове, че приложението ще се появи на конзоли - този сценарий едва започва да се реализира.

Не толкова отдавна имахме възможността да провеждаме гласови повиквания на Xbox конзоличрез Discord. Тази функция в момента е достъпна само за хора в програмата Xbox Insider, но все пак говорим за значително предимство пред конкуренцията. Това състояние на нещата може скоро да се промени.

Том Хендерсън, доста известен лейкър и журналист, обяви (чрез портала Exputer) за интегрирането на комуникатора Discord с PlayStation 5. Това трябва да се случи през тази година, по-точно - с дебюта на хардуерния софтуер, отбелязан с числото 7.00. Съобщава се, че конкретната дата на пускане ще бъде разкрита най-рано следващата седмица.

"Тази информация идва от доверен източник, който съобщи новини за контролера DualSense Edgeне толкова отдавна. Докладите най-накрая бяха потвърдени, така че да се надяваме, че и в този случай ще бъде подобно. Така че нека бъдем търпеливи. "

Между другото, трябва да се спомене, че Sony започна сътрудничество с Discord преди известно време През януари 2022 г. се занимавахме с възможността за свързване на PlayStation акаунт с месинджър - благодарение на това приятелите могат лесно да видят какво (и за колко време) играем в момента на нашата конзола. Предстоящите новини ще позволят дори опцията за гласова комуникация.

Не може да се отрече, че интегрирането на Discord с оборудването на Sony и Microsoft не само улеснява живота на потребителите, но и на създателите на месинджъра. Ще видим какво ще излезе от това.

Популярна тема