Apple запазва имената на Reality One и Reality Pro. Идват ли AR очила?

Съдържание:

Apple запазва имената на Reality One и Reality Pro. Идват ли AR очила?
Apple запазва имената на Reality One и Reality Pro. Идват ли AR очила?
Anonim
Ябълка
Ябълка

Ще разберем след няколко дни.

Последната информация, която благодарение на Марк Гурман достигна до мрежата, показва, че Apple е започнала да запазва нови търговски марки. „Reality One“, „Reality Pro“и „Reality Processor“– тези имена са регистрирани и изглежда са свързани с новите слушалки на американската компания, които ще ни покажат за първи път идеята на Apple за добавени и виртуални реалност.

Ще видим ли всъщност новия комплект по време на конференцията Far Out, на 7 септември ?

Името "Реалност" не се появява за първи път

Интересът на Apple към марката “Reality” се появи за първи път около 2017 г. - тогава всъщност чухме, че американската марка може да разработи своите очила с добавена реалност.

През 2019 г. Apple публикува специално проектирана рамка за разработчици, за да им помогне да работят върху AR технологии. Наречен е "RealityKit". В момента не е известно какво точно Apple ще използва трите имена, споменати по-горе.

Въпреки това, гледайки номенклатура като "One" и "Pro", не е трудно да си представим, че американската компания ще иска да покаже две устройства. Едната е от така наречения начален сегмент, а другата е предназначена за по-взискателни потребители, готови да платят повече, включително за подобрена спецификация. Марк Гурман вече спомена, че Apple може да таксува до $2000 за новия си комплект, което в PLN е около 10 000.злоти

„Процесор за реалност“може от своя страна да се отнася до специално проектиран процесор, който ще отговаря за работата на самите очила за разширена или виртуална реалност. Ако трябва да преценя сам, сигурен съм, че почти сигурно няма да видим нови очила на събитието през септември.

Много е вероятно обаче някои функции на iPhone да се отнасят до възможността за свързване на смартфона с предстоящите очила.

Ще разберем всичко след малко повече от седмица.

Популярна тема