The Cult Mafia Очаквайте скоро безплатно в Steam. Пригответе се за раздаване

Съдържание:

The Cult Mafia Очаквайте скоро безплатно в Steam. Пригответе се за раздаване
The Cult Mafia Очаквайте скоро безплатно в Steam. Пригответе се за раздаване
Anonim
Култовата Mafia идва скоро безплатно в Steam. Пригответе се за раздаване
Култовата Mafia идва скоро безплатно в Steam. Пригответе се за раздаване

Напълно нова част от поредицата Mafia IV също беше обявена.

Серията от игри Mafia, която отчасти е отговор на серията GTA, започна през 2002 г. с пускането на първата Mafia. Като се има предвид информацията в продуктовата карта на Steam, Mafia току-що отбеляза своята двадесета годишнина вчера (според други източници датата е дори днес). Да, емблематичната оригинална Mafia беше пусната на 28 август 2002 г. (или 29 август 2002 г.). По този повод създателите на сериала решиха да споделят малко информация. Две по-специално са много важни.

Новата Mafia вече е в производство, но все още трябва да чакаме дълго време за премиерата на играта

Изминаха почти 6 години от премиерата на последната Mafia III (имам предвид основната версия, не Definitive Edition) и повече от 12 години от второто издание. Мина много време и на официалните уебсайтове на поредицата mafiagame беше обявена работа по следващата част от поредицата. В доста обширно интервю с тримата създатели бяха включени много интересни въпроси, свързани със сериала Mafia или личните предпочитания на екипа и процеса на създаване.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Ремастерирана от фенове версия на класическия трейлър на Mafia от 2001 г.

Както можете да прочетете в материала - "разговаряхме с няколко дългогодишни служители на студиото Hangar 13. Те са главен изпълнителен директор Роман Хладик и ръководител на производството и директор наmedia, Tomáš Hřebíček, който е работил по всяка игра от поредицата, започвайки с оригинала, и директора на играта Alex Cox, който е свързан с поредицата от Mafia II. „Hladík официално обяви новата Mafia -“Имам удоволствието да съобщя, че започнахме работа по изцяло нов проект от поредицата Mafia! Ще трябва да изчакаме няколко години за премиерата и засега не можем да кажем нищо повече, но сме много развълнувани да можем да продължим да работим по любимата ни поредица и да забавляваме играчите с нови истории. „Цялото интервю може да бъде намерено на тази връзкана уебсайта на mafiagame.

Класическата Mafia все още е достъпна безплатно тази седмица в Steam, само няколко дни, за да я вземете

За съжаление, Mafia IV (да наречем засега обявената игра, въпреки че заглавието на играта дори не е разкрито) е песен на бъдещето. Доста далечно бъдеще. Но втората страхотна новина, дадена за двадесетата годишнина на мафията, е свързана с следващите дни. В официалния профил на издателя на 2K беше обявено предстоящото времево раздаване на оригиналната Mafia от 2002 г. в Steam. Ще можем да вземем играта на от 1 септември 2022 г. от 19:00 ч. до 5 септември 2022 г.(възможно също до 19:00 ч.). И така от следващия четвъртък до понеделник. Не бяха дадени повече подробности, но вероятно ще бъде достатъчно да въведете картата на продукта (тук) и след като влезете в профила си, добавете за постоянно безплатно класическата Mafia към вашата Steam колекция. В момента играта на платформата Valve струва 42,90 PLN.

Ако не сте напълно запознати с Mafia, ще цитирам описание на играта от Steam, но тя до голяма степен е много подобна на поредицата GTA. „1930 г. е. След като по невнимание влиза в контакт с мафията, таксиметровият шофьор Томи Анджело е въвлечен в света на организираната престъпност. Първоначално той не е на път със семейство Салиери, но скоро облагите стават твърде големи, за да се откаже. Изкачвайки се в йерархията, той печели все повече пари, но и поръчките стават все по-сериозни. Томи може в крайна сметка да спечели уважението на Салиери, но официалното приемане в редиците на мафията ще го накара да се бори повече от всякога."

Популярна тема