Подкрепете Украйна и спечелете високоговорителя Bang & Olufsen за тази страна

Съдържание:

Подкрепете Украйна и спечелете високоговорителя Bang & Olufsen за тази страна
Подкрепете Украйна и спечелете високоговорителя Bang & Olufsen за тази страна
Anonim
високоговорител bang olufsen украина
високоговорител bang olufsen украина

Запознайте се с платформата UNITED24.

UNITED24 е платформа за групово финансиране, инициирана от президента на Украйна, Володимир Зеленски, и позволяваща събирането и даряването на средства за тази страна. Чрез него донорите могат да отделят средства за въоръжените сили, медицинска помощ и възстановяването на Украйна след войната. Различни марки участват в събития за набиране на средства, една от които е например Bang & Olufsen, която в замяна на дарения ви дава шанс да получите аудио оборудване.

Набиране на средства за Украйна

"Всеки може да дари с едно кликване от всяка държава. Те могат да бъдат отделни граждани, предприемачи и големи корпорации. Ние се борим с врага всеки ден, борейки се за ценностите на свободата и демокрацията, и UNITED24 ще се превърне в цифрова услуга, която ще обедини целия цивилизован свят в подкрепа на Украйна " - каза Президентът на Украйна Володимир Зеленски

До днес 175 милиона USD (приблизително 831 милиона PLN) са събрани чрез платформата UNITED24.

Вицепремиер на Украйна Михайло Федоровсъобщава, че досега над 60 процента от средствата, събрани чрез UNITED24, са отишли за въоръжените сили. Това обаче не означава, че трябва да се подкрепя само военната борба.

високоговорител bang olufsen украина 2
високоговорител bang olufsen украина 2

Специална колекция за рентгенови апарати организира марката Bang & Olufsen. Специално за този повод беше създадено ограничено издание на високоговорителя Bang & Olufsen Beosound 2в цветовете на украинското знаме. Тези високоговорители няма да бъдат официално продадени и можете да ги спечелите, като участвате в това конкретно набиране на средства. Както пише производителят:

Всички пари, събрани до 31 август, ще бъдат използвани за закупуване на рентгенови апарати с C-рамо, които ще помогнат на лекарите бързо да диагностицират фрактури, като значително ще увеличат процента на успешните операции. Украйна.

Наградата е незабележима. Цената на Bang & Olufsen Beosound 2 е 8999 PLN в редовното издание. Това не може да се купи, така че …

Начин за популяризиране на марката? Да Метод за рекламиране на набиране на средства за добра кауза? Абсолютно. Одобрявам.

Как да участвате в лотарията

За да участвате в лотарията, отидете на официалния уебсайт на UNITED24 и направете дарение за минимум 10 евро. Колкото по-висока е сумата, толкова по-големи са шансовете за печалба. В края на събирането 10 произволно избрани дарители ще получат украинското издание на Bang & Olufsen Beosound 2. Победителите ще бъдат избрани на 1 септември. Резултатите от дарителската лотария ще бъдат публикувани на уебсайта на UNITED24.

Популярна тема