Sony представи новия контролер DualSense Edge

Съдържание:

Sony представи новия контролер DualSense Edge
Sony представи новия контролер DualSense Edge
Anonim
dualsense edge контролер
dualsense edge контролер

Конкуренция за Xbox Elite?

Sony току-що обяви, че контролерът DualSense Edge, предназначен за PlayStation 5, скоро ще бъде наличен на пазара. Той ще се характеризира главно със сменяеми аналогови стикове и няколко други подобрения. На какво точно могат да разчитат потребителите?

DualSense Edge е ново предложение за собствениците на PlayStation 5

Преди известно време имахме слухове за предполагаема работа по втория официален контролер за конзолата PlayStation 5. Беше разкрито от Том Хендерсън, който даде да се разбере, че очакваме с нетърпение отговор на Xbox Elite Series 2, който е високо оценен както от средните потребители, така и от професионалистите.

Е, докладите се оказаха верни. По време на вчерашната вечер на откриването на Gamescom 2022 на живо, DualSense Edge беше представен в целия си блясък. Подложката ще се открои с няколко подобрения спрямо основния си брат. Говорим основно за възможността за премахване и подмяна на аналоговите стикове, както и за допълнителни бутони на гърба на устройството.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Нещо повече - ще бъдат внедрени ограничители на задействане, което може да бъде полезно в много игри, където не е нужно да натискате задействанията докрай. Освен това контролерът ще се различава и визуално. черните елементи на бутоните и сензорния екрансе открояват най-много - те са очаквани от потребителите от дълго време.

Sony планира да добави към комплекта плетен тип C USB кабел- той ще съдържа корпуса на конектора, затворен в контролера (благодарение на това ще избегнем случайно изключване). Освен това ще получим специален калъф, подобен на този от Xbox Elite - това ще помогне да запазите всички елементи на едно място. Така че тук вероятно не само професионалистите, но и обикновените потребители ще бъдат доволни.

Засега обаче е трудно да се каже кога DualSense Edge ще дебютира и колко ще трябва да платят играчите за него. Sony все още не е предоставила тези данни, така че бъдете готови за факта, че има още малко време до премиерата на контролера. Така че нека бъдем търпеливи.

Популярна тема