Fitbit представи новината. Това са Sense 2, Versa 4 и Inspire 3

Съдържание:

Fitbit представи новината. Това са Sense 2, Versa 4 и Inspire 3
Fitbit представи новината. Това са Sense 2, Versa 4 и Inspire 3
Anonim
новини за fitbit 2022 г
новини за fitbit 2022 г

Нови устройства Fitbit.

Fitbit днес представи на света три нови устройства за насърчаване на физическата активност, грижа за здравето и подпомагане на тренировките. Говорим за продуктите Fitbit Sense 2, Versa 4 и Inspire 3, т.е. два спортни часовника и една спортна каишка.

Fitbit Inspire 3

Fitbit Inspire 3е спортна лента с AMOLED дисплей и поддръжка за режим на винаги включен дисплей. Устройството е в състояние да проследява 24/7 пулса, стъпките, насищането на кръвта с кислород, качеството на съня, нивото на стрес и изгорените калории. Може да действа и като будилник благодарение на опцията SmartWake - събуждането чрез вибрация е наистина приятно.

fitbit inspire 3
fitbit inspire 3

Fitbit Inspire 3.

Fitbit Inspire 3 трябва да може да работи с едно зареждане до 10 дни. Лентата за глава е сертифицирана по WR50 и се продава в три цвята: Midnight Zen, Lilac Bliss и Morning Glow.

Move more. Stress less. Fitbit Inspire 3

Move more. Stress less. Fitbit Inspire 3
Move more. Stress less. Fitbit Inspire 3

В контекста на цената, която в един момент, липсата на GPS е изненадваща …

Fitbit Sense 2 и Versa 4

Fitbit Sense 2 и Versa 4 са нови, по-тънки часовници от своите предшественици, сега оборудвани с физически бутон. И двата са получили нови процесори и работят под системата Fitbit OS.

Fitbit Versa 4ще бъде посветен на спортистите и ще им помогне да следят физическата си активност благодарение на GPS модула и до 40 нови режима на упражнения, включително познатите от фитнес.

Fitbit Versa 4.

Fitbit Sense 2е посветен на хора, които искат да увеличат максимално нивото на грижа за здравето си, вкл. чрез повишаване на осведомеността за функционирането на тялото. Това е да помогне, наред с други нов сензор Body Response, който проследява промените в телесната температура в реално време. В зависимост от техните промени, часовникът ще предложи подходящо действие. Разбира се, има и GPS модул.

Fitbit Sense 2. |

Батериите в часовниците Fitbit Sense 2 и Versa 4 са проектирани да гарантират 6 дни работа, без да се налага да посягате към зарядното устройство.

Извинете ме за минималния брой технически елементи, но производителят не е решил да ги сподели дори на официалния си уебсайт.

Цени за новини за Fitbit

Нови устройства Fitbit вече са налични за предварителна поръчка на официалния уебсайт на производителя. Цените им са:

Популярна тема