Аксесоари за играчи в Aldi. Три продукта на ниска цена

Съдържание:

Аксесоари за играчи в Aldi. Три продукта на ниска цена
Аксесоари за играчи в Aldi. Три продукта на ниска цена
Anonim
аксесоари за игри на aldi за играчи
аксесоари за игри на aldi за играчи

Интересен (?) комплект.

Супермаркетите Aldi със сигурност не са първите, за които се сещаме, когато става дума за евтини продажби на потребителска електроника. Тази година два пъти писахме за тяхното предложение. За първи път през февруари, когато можете да закупите смарт часовници Amazfit, стерилизатор и евтино аудио оборудване. През април веригата Aldi ни изненада с аксесоари от Acer и ToshibaТози път евтини аксесоари за играчи се появиха в магазините на Aldi.

Приспособления за играчи в Aldi

Днес магазините на Aldi предлагат аксесоари за играчи. Тази информация е още по-интересна, че Aldi са решили да ги продават под… своя собствена игрална марка. Продуктите на Aldi Gaming са налични за продажба от днес, т.е. от 24 август, в цяла Полша. Марката Aldi Gaming съществува от 2021 г. и направи своя дебют на германския пазар.

Продажбата включва комплект, състоящ се от мембранна клавиатура с LED подсветка, мишка за играчи и подложка. В случая на клавиатурата против ghosting, тя предлага 19 клавиша. Достатъчно? Би трябвало. Комплектът включва интересна опора за длани

Мрежа за клавиатура ALDI GAMING
Мрежа за клавиатура ALDI GAMING

Гейминг клавиатура на Aldi Gaming.

Геймърската мишка с регулируема разделителна способност в диапазона 1200-6400 DPI (6 стъпки) има RGB подсветка, шест бутона и хидрофобна повърхност. Aldi хвали ергономичността на използване и хубавия оптичен сензор.

Мрежа за мишка ALDI G AMING
Мрежа за мишка ALDI G AMING

Геймърска мишка Aldi Gaming.

Включената XXL шайба е изработена от полиестер и има неплъзгаща повърхност от естествен каучук от долната страна. Според уверенията на производителя, външният материал е устойчив на надраскване

пералня алди
пералня алди

Подложка за мишка Aldi Gaming.

"Aldi Gaming е първата ни международна марка, носеща името на мрежата. Тя е неразделна част от новата частна архитектура на марката. Като я въведем в гамата за игри, ние искаме да достигнем аудитория от сегмента на игрите и електронните спортове, които представляват ново поколение млади потребители с огромен обхват. Aldi, освен ежедневното пазаруване, предлага на играчите и това, от което се нуждаят, за да преследват своята страст " - подчертава Якуб Тюрлик Категория Мениджър и дизайнер на Electronics Aldi Polska.

Комплектът за играчи на Aldi Gaming струва PLN 119.

Популярна тема