TikTok планира да популяризира местни творци. Предстои нова функция

Съдържание:

TikTok планира да популяризира местни творци. Предстои нова функция
TikTok планира да популяризира местни творци. Предстои нова функция
Anonim
емисия на tiktok наблизо 2
емисия на tiktok наблизо 2

Добра идея, ще видим как с изпълнението.

TikTok скоро ще бъде обогатен с изцяло нов раздел, който ще включва само материали, записани "в района". В резултат на това популярността на местните творци и информираността на потребителите ще се повишат. Функцията също би увеличила потенциала на системата за препоръки и алгоритмите, налични на платформата. Какво точно означава това за потребителите?

TikTok с нова емисия с местно съдържание

TikTokв момента е най-популярната услуга за социални мрежи и няма индикации, че това състояние на нещата ще се промени скоро. ByteDance трябва редовно да напомня на своите клиенти, че си струва да останат с приложението, защото то все още има какво да предложи. Политиката на компанията е добре илюстрирана от предстоящите новини.

Мат Навара, известен консултант по социални медии, обяви допълнителен канал, видим от началната страница на TikTok. Той е наречен „Наблизо“и в крайна сметка ще показва материали, записани „в района“– разбира се, всичко ще се основава на таговете за местоположение, добавени към клиповете от създателите. Въз основа на тях видеоклиповете ще бъдат предложени на избрана група получатели.

"Говорител на платформата потвърди текущите тестове на функции, но реши да не издава конкретно изявление. Третата емисия е още един начин да донесем стойност на нашата общност - така че в момента е трудно да се каже дали най-накрая ще бъде представена на всички потребители. Засега може да се използва от хора, живеещи в Югоизточна Азия. Новият раздел се появява до съществуващите.

Теоретичните принципи на новините изглеждат брилянтни Емисията ще бъде комбинирана със страхотен алгоритъм за препоръки- така че ако видите материали, препоръчващи ресторанти в „За вас“, тогава в „Наблизо“ще видите същото, но ограничено до вашия град. Звучи добре, нали? Самият аз напоследък забелязах, че все по-често търся интересни места с помощта на TikTok.

Функцията ще се прилага и за местни рекламодатели и със сигурност TikTok ще иска да постави доста силен акцент върху нея. Засега обаче знаем твърде малко подробности, за да говорим толкова сериозно за предстоящата емисия. Със сигурност говорим за интересна диверсификация на приложението, но времето за дискусия ще дойде, когато то бъде внедрено в световен мащаб. Кога ще се случи това?

Никой не знае.

Популярна тема