Apple изпрати поканите. Датата на пускане на iPhone 14 е разкрита

Съдържание:

Apple изпрати поканите. Датата на пускане на iPhone 14 е разкрита
Apple изпрати поканите. Датата на пускане на iPhone 14 е разкрита
Anonim
Apple 7 септември Премиера на iPhone 14
Apple 7 септември Премиера на iPhone 14

Без повече тайни.

Дата на пускане на iPhone 14 официално разкрита от Apple. Още веднъж се оказва, че си струва да прочетете докладите, предоставени от нашия уебсайт, защото вече го предоставихме на читателите преди няколко дни Компанията от Купертино изпрати покани до пресата с дата 7 септември, 2022 г. Тогава в 19 ч. полско време ще започне събитието, по време на което ще бъдат представени най-новите смартфони на Apple

Дата на пускане на iPhone 14 - 7 септември в 19:00 ч

Премиерата на смартфоните iPhone 14 ще се състои на 7 септември 2022 г. в 19:00 ч., точно когато Марк Гурман от Bloomberg прогнозира преди време. Можете да проследите предаването на живо на Apple.comили от приложението Apple TV. Продуцентът стартира уебсайт, посветен на премиерата на този адрес.

Apple 7 септември iPhone 14
Apple 7 септември iPhone 14

Покана за премиерата на iPhone 14.

Според информацията, която получихме, предварителната продажба на iPhone 14 ще започне на 9 септември, а премиерата ще се състои на 16 септември.

Вероятно същото събитие ще представи нови часовници Apple Watch серия 8.

iPhone 14 - цени

Лошата новина е, че новото поколение смартфони на Apple може да са много по-скъпи от сегашното. Причината е обезценяването на злотата спрямо долара и много високата инфлация. Цената на iPhone 14може да е по-висока средно с до 500 PLN в сравнение с iPhone 13. Може да е дори по-лоша, което се предполага от последните увеличения на цените на Apple аксесоари

iphone 14
iphone 14

Предполагаема поява на новия iPhone 14 Pro.

iPhone 14 - новини

Apple ще изненада с няколко подобрения в най-новата серия смартфони. Новият iPhone 14 Maxе само една от изненадите. Изрезът за предната камера и място за Face ID сензори трябва да бъдат преработени, което ще намали пространството около екрана. Моделът iPhone 14 Pro трябва да получи основна камера с 48 Mpix матрица и 12 Mpix матрица, съчетана с теле и ултраширокоъгълни лещи. Novum също трябва да бъде по-бърз процесор в iPhone 14 Pro. По-евтините смартфони на Apple ще използват чипа A15. Компанията от Купертино обяви и по-добро качество на видеозаписите и по-дълъг живот на батерията на устройствата.

Популярна тема