Видео при поискване

Видео при поискване
Видео при поискване
Anonim
Image
Image

Клиентите на Telekomunikacja Polska могат да избират от над 100 заглавия за отваряне на виртуален магазин за филми под наем, а до края на тази година предложението ще бъде разширено до 500 филма, съобщиха днес представители на компанията. TP иска да създаде най-богатата библиотека от филми и програми по заявка в Полша.

В библиотеката под наем на TP има полски и чуждестранни филми, вкл. Г-н. & г-жа Смит, Сахара, Оливър Туист, Властелинът на живота и смъртта, Винчи. Офертата е изготвена от телекома в сътрудничество с Cineman, ITI Film Studio и Kino Świat.

Библиотеката на магазина за наем на TP включва полски и чуждестранни филми, вкл. Г-н. & г-жа Смит, Сахара, Оливър Туист, Властелинът на живота и смъртта, Винчи. Офертата е изготвена от телекома в сътрудничество с Cineman, ITI Film Studio и Kino Świat.

- Telekomunikacja Polska беше първата компания в Полша, която пусна видео при поискване. Вярвам, че тази услуга ще промени облика на полския телевизионен пазар, тъй като предоставя на клиента пълна свобода на избор и комфорт. - казва Корнелия Матеа, директор на отдела за услуги на Полската телекомуникационна къща.

Видео по заявка на TP може да се използва от всички потребители на tp videostrada и tp multipackage. Текущият обхват на тази оферта е 6-те най-големи града в страната - Варшава, Катовице, Краков, Вроцлав, Познан и Гданск.

Не се таксува допълнителен абонамент за използване на виртуалния магазин под наем - клиентите плащат само за преглед на избрани артикули. Плащанията се извършват от специална, предплатена сметка. Те могат да бъдат презаредени чрез закупуване на скреч карта в шоурум на tp или чрез обаждане от телефон с регистрирана услуга на номер 0 300 900 100.

За да използвате видео при поискване, не са необходими допълнителни устройства - всичко, от което се нуждаете, е оборудването, което вече се използва от потребителите на tp videostrada: livebox tp модем, инсталационен комплект с приемник и телевизор.

Специална TP мрежа се използва за изпращане на филма до клиента, отделно от Интернет. За да защити съдържанието от неоторизиран достъп, видеото по заявка използва най-новата технология Viaccess. Всички видеоклипове се изпращат криптирани и могат да се гледат само от оторизирани получатели.

Избраният филм е достъпен за 24 часа от момента на наемане - може да се гледа многократно през това време, да се паузира и възобнови гледането, да се превърта напред и назад. Програмата се появява веднага след като я изберете - не е нужно да чакате да бъде изтеглена и запазена.

Компанията обявява въвеждането на нови, иновативни услуги в близко бъдеще, като например: HDTV с висока разделителна способност и PVR - последно поколение приемници с твърд диск, позволяващи запис на избрани телевизионни програми.

Популярна тема