Ето как ще изглежда новият "Switch" на Logitech. Какво мислиш?

Съдържание:

Ето как ще изглежда новият "Switch" на Logitech. Какво мислиш?
Ето как ще изглежда новият "Switch" на Logitech. Какво мислиш?
Anonim
Logitech G Gaming
Logitech G Gaming

Еван Блас сподели снимките.

Преди време писахме за вас, че Logitech може да се готви да представи своята преносима конзола, базирана на облачни игри. Оказва се, че се знае повече за самия хардуер.

Evan Blass сподели повече информация за оборудването в своя Twitter акаунт. Трябва да призная, че всичко изглежда наистина … добре!

Logitech подготвя преносима конзола

Дизайнът на Logitech е обозначен като G Gaming Handheld и ще има достъп до Play Store от самото начало, както и поддръжка за най-популярните стрийминг услуги като Xbox Cloud Gaming или NVIDIA GeForce Now. На пръв поглед дори самият потребителски интерфейс изглежда много подобен на това, което се предлага от Nintendo на конзолата Switch.

Една от снимките, споделена от Evan Blass, показва приложения като Google Chrome и YouTube до иконите на Xbox и Steam. Logitech подаде жалба срещу Blass и нареди материалът да бъде премахнат от мрежата. Няма нищо чудно за производителя - подобни течове могат да струват скъпо на компанията подготовката на продукта за пускане на пазара.

logitechkonsolka2
logitechkonsolka2

Освен това в конзолата G Gaming Handheld можем да очакваме класическия D-Pad и бутоните Y, B, A и X. Отпред има място за четири бутона: включително един, отговорен за извикването на контекстно меню. Можете също така да видите, че Logitech може да подготви поддръжка за microSD карти, които в този случай ще се използват като допълнителна памет.

Премиерата на устройството трябва да се състои тази година. На борда вероятно ще намерим процесор Qualcomm, Android система и дисплей, изработен в OLED технология. Много е възможно той да поддържа честота на опресняване от 120Hz.

logitechkonsolka3
logitechkonsolka3

За съжаление, интернет мълчи за най-важното, а именно цената, която ще трябва да се плати за това оборудване.

И може да бъде скъпо.

Популярна тема