Redmi Buds 4 и 4 Pro в глобална версия. Запознахме се с цените

Съдържание:

Redmi Buds 4 и 4 Pro в глобална версия. Запознахме се с цените
Redmi Buds 4 и 4 Pro в глобална версия. Запознахме се с цените
Anonim
Redmi Buds 4 pro
Redmi Buds 4 pro

Включени са бетонни стъкла.

Наближаваме европейската премиера на слушалките Redmi Buds 4 и Redmi Buds 4 Pro, които дебютираха на китайски издание в края на март т.г. Финландските сайтове Suomimobiili и Mobiili предоставиха своите препоръчителни цени на дребно на Стария континент. В момента не знаем дали ще дебютират в Полша, но е трудно да се очаква това да не се случи.

Redmi Buds 4 - спецификация

Redmi Buds 4 се различават леко по структура от Redmi Buds 4 Pro. В по-скъпия модел има два драйвера 10 и 6 мм, а в по-евтиния модел само 10 мм динамичен драйвер. Redmi Buds 4 Pro може да се похвали и с по-ефективен ANC (43 dB срещу 35 dB в Redmi Buds 4. Това се дължи на наличието на три микрофона, а не два, както в основния модел.

Redmi Buds 4 pro 2
Redmi Buds 4 pro 2

Redmi Buds 4 Pro поддържат най-новия стандарт за свързване Bluetooth 5.3. По отношение на кодеците и двете устройства работят с SBC, AAC и LDAC (Hi-Res). Конструкциите са устойчиви на пръски, което се потвърждава от стандарт IP54. Слушалките тежат 4,5 грама, а кутията, която идва с тях е 55 грама.

Животът на батерията на Redmi Buds 4 Pro е 9 часа без ANC и 5 часа с ANC. В случая на Redmi Buds 4 тези стойности са съответно 6 и 4 часа. Калъфът USB-C, който действа като зарядно устройство, удължава времето за работа с около 25 часа.

Redmi Buds 4 pro 3
Redmi Buds 4 pro 3

В Китай Redmi Buds 4 Pro се продават в черно и бяло, а Redmi Buds 4 в бяло и светло синьо.

Redmi Buds 4 Global - цена

Журналисти от Финландия информираха, че цената на Redmi Buds 4 в европейския вариант ще бъде 59, 99 евро, или около 280 злоти. По-скъпият вариант на Redmi Buds 4 Pro ще бъде на цена 79, 99 евро(около 380 PLN), което от своя страна е еквивалент на 378 PLN. Тези количества са подобни на тези, които бяха видими на британския Amazon в началото на юли тази година. Тези цени са изключително високи, като се има предвид, че Redmi Buds струват около 159 злоти в Полша.

Популярна тема