Ето как изглежда iPhone 14. Има един нов цвят

Съдържание:

Ето как изглежда iPhone 14. Има един нов цвят
Ето как изглежда iPhone 14. Има един нов цвят
Anonim
iPhone 14
iPhone 14

Изглежда красиво, красиво

Датата на пускане на iPhone 14 е определена за 7 септември. Именно тогава ще знаем отговорите на всички въпроси, свързани с най-новата версия на смартфоните на Apple. Дотогава много неща остават загадка, но имаме поне малко сигурност. Една от тях ще бъде новият iPhone 14 Max, друга … по-високи цени на тазгодишните iPhone смартфони. Вероятно току-що се запознахме с още един, свързан с новата цветна версия на iPhone 14.

iPhone 14 в нов цвят

Кратко видео, първоначално публикувано в Weibo от китайския лейкстър DuanRui и показващо манекена на iPhone 14 Pro, показва дебюта на малко по-изпъкнал остров на задната камера, различно позиционирана предна камера и ново, тъмно лилаво цвят на корпуса. Фиктивният iPhone Pro 14 може да прилича на окончателния дизайн, тъй като по същество потвърждава цялата информация от предишни изтичания.

Имайте предвид, че цветът на корпуса изглежда променя нюансите си, когато се гледа от различни ъгли.

iPhone 14

iPhone 14
iPhone 14

Съобщава се, че Apple ще използва горния нов дизайн на предния панел само на моделите Pro, докато стандартните iPhone все още ще се предлагат с добре познатия прорез на екрана. Само най-скъпият модел поддържа технологията за винаги включен дисплей и предлага нови камери.

iPhone 14 Pro в три цвята, включително новия - лилав.

iPhone 14 - какво ново?

Apple ще изненада с няколко подобрения в най-новата серия смартфони. Изрезът за предната камера и място за Face ID сензори трябва да бъдат преработени, което ще намали пространството около екрана. Моделът iPhone 14 Pro трябва да получи основна камера с 48 Mpix матрица и 12 Mpix матрица, съчетана с теле и ултраширокоъгълни лещи. Novum също трябва да бъде по-бърз процесор в iPhone 14 Pro. По-евтините смартфони на Apple ще използват чипа A15. Компанията от Купертино обяви и по-добро качество на видеозаписите и по-дълъг живот на батерията на устройствата.

iPhone 14 - цени

Лошата новина е, че новото поколение смартфони на Apple може да са много по-скъпи от сегашното. Причината е обезценяването на злотата спрямо долара и много високата инфлация. Цените на iPhone 14може да са по-високи средно с до 500 PLN в сравнение с моделите от семейството на iPhone 13. Може да е още по-лошо, както предполагат последните увеличения на цените на аксесоарите на Apple.

Популярна тема