Странна грешка. 18+ реклама на дисплея на трамвая в Познан

Съдържание:

Странна грешка. 18+ реклама на дисплея на трамвая в Познан
Странна грешка. 18+ реклама на дисплея на трамвая в Познан
Anonim
Познан показва трамвай
Познан показва трамвай

Интернет потребителите са възмутени.

Докато пътувате с градския транспорт, със сигурност неведнъж сте забелязвали различните дигитални дисплеи, разположени в автобуси и трамваи. Освен информация за пътуване, те често предоставят и други новини. В Poznaniu за този пример, освен реклами, те представят съдържание от местния ежедневник dailypoznan.pl, което може да представлява интерес за пътуващите. В интернет има снимка, представяща един от тези екрани, който показва информация за … еротично забавление

Статия за юмрук в трамвай на Познан предизвика буря

Какво е фистинг и какво е това?Такова заглавие и въведение към спорната статия може да се възхити от пътниците, пътуващи в трамваите на Познан, вероятно на 26 август 2022 г. Един от потребителите на Twitter публикува снимка, документираща инцидента.

Интернет потребителите започнаха да се чудят как такъв запис може да удари обществена дъска в трамвая, която такива деца могат да гледат. Можем да видим, че записът е взет от уебсайта Codziennypoznan.pl, който очевидно има споразумение с местен превозвач за публикуване на такива „закачки“на статии. Защо системата направи запис с това доста… неподходящо съдържание? Посещението на уебсайта dailypoznan.pl ни позволява да формулираме хипотеза по този въпрос.

Записът за юмрук е немаркирана реклама. В статията можете да видите линк към онлайн секс шоп. Материалът е създаден единствено, за да го популяризира. Може би, ако рекламата за магазин за еротични стоки беше надписана правилно, нямаше да се появи в трамваите.

"Имаме споразумение с компания, която показва реклами. Това е една от нашите статии, съжаляваме за съдържанието. Това обаче е нашата професия и ние пишем по различни въпроси" - анонимен превод журналист от ежедневния портал dailypoznan.pl в интервю за Głos Wielkopolski.

Много интернет потребители бяха скандализирани, като изразиха недоволството си в коментари в Twitter. Разбира се, това беше и чудесна среда за развъждане на политици и публицисти, които искаха да се стоплят малко в светлината на противоречията и да заковат властите в Познан.

Властите на Познан не коментираха въпроса, нито превозвачът.

Популярна тема