Мобилното приложение InPost получи функция, която много чакаха

Съдържание:

Мобилното приложение InPost получи функция, която много чакаха
Мобилното приложение InPost получи функция, която много чакаха
Anonim
споделяне на шкафчета за колети
споделяне на шкафчета за колети

Най-накрая.

InPost периодично въвежда промени в своето приложение InPost Mobile, благодарение на които можете напр. събирайте колети от шкафове за колети без да чакате на опашки до терминала и изпращайте колети без етикетиТози път е внедрен популярен инструмент с функция, която позволява можете удобно да прехвърлите контрола върху събирането на пратката на някого. Това е алтернатива на качването на екранни снимки с QR код.

Споделяне на пратката в InPost Mobile

Със сигурност сте попадали в ситуация, в която сте помолили някой ваш близък да вземе колет от шкаф за колети. Досега данните, необходими за тази задача, трябваше да бъдат копирани и изпратени, например, чрез месинджъра MessengerКато алтернатива можете да направите екранна снимка на QR кода и да го изпратите на лицето който трябваше да вземе пакета. Сега се появи друга опция.

Приложението InPost Mobile сега ви позволява да прехвърлите опцията за събиране на доверено лице. В приложението, след като щракнете върху пратката, която чака получаване, в долната част на екрана има опция „Споделяне от приложение в приложение“. След като щракнете върху него, ще се покаже списък с приятели в мобилното приложение InPost или съобщение, насърчаващо да добавите първия потребител.

За да добавите алтернативен получател и да му предоставите пратката, въведете неговия телефонен номер и му задайте име. След като направите това, ще бъде генериран 6-цифрен код, който посоченото лице ще трябва да въведе в приложението, инсталирано на неговия смартфон.

шкафчета за пратки 6
шкафчета за пратки 6

След като добавите такова лице, ще бъде достатъчно да щракнете върху бутона „споделяне от приложение в приложение“и удобно да упълномощите хората да вземат колети - данните за получаване на колета ще бъдат показани в приложенията, принадлежащи на тези хора

По-лесно ли е, отколкото да изпратите на някого QR код чрез екранна снимка? Не знам, но е добре, че има алтернатива - може би някой ще го хареса.

Популярна тема