Разширения за Shadow of the Tomb Raider, Submerged 2 и Free-2-Play безплатно в Epic Games

Съдържание:

Разширения за Shadow of the Tomb Raider, Submerged 2 и Free-2-Play безплатно в Epic Games
Разширения за Shadow of the Tomb Raider, Submerged 2 и Free-2-Play безплатно в Epic Games
Anonim
Безплатни добавки за Shadow of the Tomb Raider, Submerged 2 и free-2 в Epic Games
Безплатни добавки за Shadow of the Tomb Raider, Submerged 2 и free-2 в Epic Games

Наистина богат безплатен пакет от игри и DLC.

Epic Games Store отново е в добра форма. От днес за една седмица можете да вземете две пълни версии на игри и добавки към друга безплатна продукция. Важното е, че едно от заглавията е добре оценен AAA хит, така че няма съмнение относно пълнителите на офертата. Въпреки че трябва също да се признае, че най-голямата от игрите е преиграване и можете да я вземете безплатно от Epic Games Store преди.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition или Лара Крофт с всички екстри

Ако харесвате поредицата за приключенията на Лара Крофт, тогава определено трябва да играете Shadow of the Tomb Raider. Пакетът Definitive Edition включва не само основната игра, но и всички екстри. Може вече да го имате във вашата библиотека, защото в края на 2021 г. и началото на 2022 г. се предлагаше безплатно в Epic Games Store като част от пакета Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. Важното е, че всичко е на полски, включително дублажа.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Както можете да прочетете в продуктовия лист - „Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition представя последната глава от произхода на Лара, в която тя изпълнява съдбата си, като става Tomb Raider. Чрез комбиниране на основната игра, всички седем допълнителни предизвикателства в гробниците, както и всички оръжия, облекла и способности за изтегляне, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition е най-добрият начин да изживеете повратна точка в живота на Лара."

Submerged: Hidden Depths и безплатен пакет Knockout City

Втората част от приключенската игра Submerged exploration с подзаглавието Hidden Depths. Като ентусиаст на облачните игри, трябва да добавя, че първоначално трябваше да бъде ексклузивно заглавие за облачната платформа Google Stadia, но накрая се появи на много устройства. Ако харесвате бързата ненасилствена експлоатация, това е за вас. Както се казва в описанието от Epic Games Store – „Карайте лодка, катерете се, взаимодействайте и изследвайте красивите руини на потънал свят. Потънал град, рушащи се върхове на небостъргачи, упорито стърчащи над вълните.“

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

"Изоставени села, сега обитавани от енигматични същества. А под блатистия океан има измъчено и яростно присъствие. Submerged: Hidden Depths е приключение без битки," изследване "от трето лице. Действието е нагласено в потъналите руини на красив свят. Играйте като Miku - носещ прокълната сила, която се опитва да използва за добро, и Taku - решен да не бъде разкъсан от силата."

Knockout City е доста свежа безплатна игра за 2 от 2021 г. Това е вариант на играта доджбол, позната от задните дворове. Epic Games Store не предлага самата основна версия безплатно, защото така или иначе не плащаме за нея, а допълнителен пакет. Както можем да прочетем – „За ограничен период от време играчите, които влязат в Knockout City чрез Epic Launcher, ще получат пакета Armazillo БЕЗПЛАТНО! Този уникален подарък е наличен от 1 до 8 септември.“

Вземете две безплатни игри и DLC в Epic Games Store, докато чакате още безплатни

Можете да добавите тези игри към вашия акаунт в Epic Games Store безплатно. Просто отидете на техните продуктови карти (следвайте тези връзки за Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition,Submerged: Hidden Depths и Knockout City с Armazillo ) и след като влезете, щракнете върху бутона с надпис „Изтегляне“. След още няколко екрана ще получите цялото представено съдържание за постоянно, без да харчите нито стотинка. Трябва да направите всичко отделно за всяко заглавие. Като алтернатива можете да търсите игри в раздела на магазина за стартиранеEpic Games (изтеглете от нашата база данни)

Epic Games Store полудя и предлага страхотен хит, малко по-малко приятна игра и безплатно 2-play DLC

Имате една седмица за това до следващия четвъртък, 8 септември, 17:00 ч. И само след 7 дни Epic Games Store ще ви предостави безплатно Hundred Days - симулатор на винопроизводство (заглавие говори само за себе си, но това не е аркаден симулатор от първо лице или TPP, а по-скоро магнат) и отново допълнение към продукцията за безплатна игра 2. Това е точно "Epic Realm Royale Reforged Launch Kit".

Популярна тема