Култовата класика Mafia безплатно в Steam. Вземете го безплатно сега

Съдържание:

Култовата класика Mafia безплатно в Steam. Вземете го безплатно сега
Култовата класика Mafia безплатно в Steam. Вземете го безплатно сега
Anonim
Култовата класика Mafia безплатно в Steam. Вземете го безплатно сега
Култовата класика Mafia безплатно в Steam. Вземете го безплатно сега

Задължително за феновете на GTA.

Преди няколко дни, издателят на поредицата Mafia, т.е. 2K Games, обяви раздаването на Mafia в SteamСтава дума за класическата версия от 2002 г. Да, изминаха 20 години, откакто поредицата се появи в електронните развлечения, съчетавайки геймплей с подобна механика и общи допускания като GTA в 3D (първоначалните две части на Grand Theft Auto имаха 2D графика с изглед отгоре и опростен геймплей) и много гангстерска атмосфера на предвоенните САЩ (или от времената малко след Втората световна война като в Mafia II) и филм ноар. Естествено, последната мафия не се случва в толкова далечни години и е станала по-подобна на климата на GTA, но маркерът за ноар и древни времена все още циркулира в съзнанието на играчите, ако мислят за мафията.

Потопете се в гангстерската атмосфера на САЩ през 30-те по времето на Голямата депресия с класическата игра Mafia за компютър

„1930 г. е. След като по невнимание влиза в контакт с мафията, таксиметровият шофьор Томи Анджело се оказва въвлечен в света на организираната престъпност. Първоначално той не е на път със семейство Салиери, но скоро наградите стане твърде голям, за да се възползва от него. Докато се изкачва в йерархията, той прави все повече и повече пари, но така и работните места стават все по-големи. Томи може в крайна сметка да спечели уважението на Салиери, но официалното приемане в редиците на мафията ще направи той се бори с ума си повече от всякога."

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

"Изследвайте над 30 квадратни километра от Новото небе. Играйте над 20 смразяващи гръбнака мисии, изкачете се в семейната йерархия на Салиери - от обикновен войник до мафиозо, карайте над 60 вдъхновени от историята коли, ангажирайте се с все по-сериозни действия престъпления, използвайки повече от дванадесет вида оръжия. Изберете измежду бейзболни бухалки, триони, пистолети магнум и известните пистолети, за да се справите с всеки, който се осмели да ви се противопостави."

Вземете Mafia в Steam безплатно, имате време до понеделник да спестите 42,90 злоти

Струва си да се отбележи, че не става въпрос за ремастър на Mafia, а оригиналът е на 20 години. Въпреки че все още не можете да отречете неговия геймплей и атмосфера. Версията е леко променена поради изтичане на музикалните авторски права и вече не включва саундтрака с нито една от лицензираните песни. Но е на пълен кинематографичен полски (субтитри и интерфейс).

Безплатната промоция Mafia е достъпна само за четири дни

Ако искате да събирате Mafia безплатно, трябва да отидете на нейната продуктова карта в Steam на тази връзка и след като влезете в профила си, активирайте бутона с надпис "Добавяне към акаунта ". Като алтернатива можете да го намерите в стартовия панел Steam (изтеглете от нашата база данни)Промоцията с безплатна Mafia в Steam е валидна до 5 септември, 19:00 часа. Редовната цена ще се върне по-късно, т.е. 42,90 PLN.

Популярна тема