Руснакът създава антивоенна игра. Родителите му го изгониха от къщата заради това

Съдържание:

Руснакът създава антивоенна игра. Родителите му го изгониха от къщата заради това
Руснакът създава антивоенна игра. Родителите му го изгониха от къщата заради това
Anonim
откъсната игра на русия
откъсната игра на русия

Човекът се превърна в сол в окото на Путин.

Един от служителите на студиото Perelesoq съобщи, че е бил принуден да напусне семейния си дом. Той работеше върху антивоенна видео игра, която не беше напълно подкрепена от майка му и баща му. Човекът обаче все още развива проекта и не смята да го изоставя за момента - това е един вид манифест в името на мира.

Torn Away е антивоенна игра от руски разработчици

Измина повече от половин година от началото на руската инвазия в Украйна, нашата съседка. Ефектите от тази агресия се усещат на практика на всяко ниво на живота - особено на икономическото. На руснаците също не им е лесно, особено на тези, които се противопоставят на ходовете на правителството. Тук говорим например за местни разработчици.

Перфектен пример е потребител с прякор "marshywoodlands", който съобщи в Reddit за трябва да се премести от родителите сиПредполага се, че те са "добри хора", но също "милитаристи", подкрепящи хода на Путин - това от своя страна не е задължително да се вписва в това, което човек прави всеки ден. Какво точно е?

Синът на тези родители създава игра Torn Away, която разказва историята на десетгодишно момиче. Тя губи дома си по време на Втората световна война и е изпратена в трудов лагер. Тя успява да се измъкне от ръцете на мъчителите и на всяка цена иска да се върне при родителите си. Това обаче не е толкова просто, защото трябва да се изправи пред много предизвикателства и да преодолее много препятствия - например да пресече опасни зони, унищожени от нашественика.

Така че говорим за продукция, която в предположенията си е изключително антивоенна и показва катастрофалните последици от всякакви войни. Така че е лесно да си представим гнева на родителите, които всъщност са в противоречие с този проект. Човекът реши, че вече не може да понася критиките и промени местожителството си.

Решението на интернет потребителя беше прието много положително от потребителите на RedditТе му изпратиха много топли думи на подкрепа и му пожелаха постоянство в тези трудни времена. Оказва се обаче, че не всички са били толкова разбиращи - темата е затворена поради множество заплахи и тормоз от страна на "руски пропагандисти".

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Трудно е да се каже точно как ще се развие цялата ситуация - играта стана доста шумна, което сега несъмнено е удовлетворено от разработчиците от студиото Perelesoq. Що се отнася до играта Torn Away, тя все още не е налична и не се знае кога ще бъде завършена.

В момента можете да го добавите към списъка си с желания в платформата Steam и да изчакате повече информация. Интересното е, че продукцията ще получи поддръжка за полски езики описанието му е както следва:

Популярна тема