Още продукти на Microsoft

Още продукти на Microsoft
Още продукти на Microsoft
Anonim
Image
Image

Microsoft пусна публични бета версии на два от новите си продукти. Първата е системата за електронна поща MS Exchange Server 2007. Втората - Forefront Security - се използва за филтриране на нежелана и опасна електронна поща.

Exchange Server 2007 beta 2 носи няколко подобрения, като например вградена защита. Компанията от Редмънд гарантира, че тази програма ще осигури адекватна защита на поверителните данни, които трябва да се съхраняват.

Новата версия на системата за електронна поща от Redmond също ще реализира идеята за подреждане на комуникационния хаос, който Microsoft реши да приложи. Благодарение на новия Exchange достъпът до имейли, гласова поща, календар и контакти ще бъде възможен от различни устройства и клиенти.

За разлика от това, Forefront Security за Exchange Server е подобрен антиген на Microsoft, пуснат в началото на юни. Това е продукт, който лесно се интегрира с Exchange Server, използва няколко антивирусни машини едновременно и сканира имейл на различни нива.

С течение на времето други продукти, свързани със сигурността на данните в компанията и сигурността на достъпа до компютърната мрежа, също ще бъдат пуснати под марката Forefront.

Окончателните версии на двете програми може да бъдат пуснати в края на тази година или началото на следващата година.

Популярна тема