Vista навреме

Vista навреме
Vista навреме
Anonim
Image
Image

Представители на Microsoft уверяват, че няма да има повече забавяния в датата на пускане на Windows Vista. Уебсайтът DigiTimes споменава думите на Тим Чен, който, наред с други, задължения на главния изпълнителен директор в региона на Голям Китай (включително Китай, Хонконг, Тайван), който, въпреки последните слухове за възможни допълнителни пропуски в премиерата на системата, гарантира, че графикът за пускане на продукта остава непроменен. Бизнес версията на софтуера се очаква да излезе на пазара по-късно тази година, през ноември, докато изданията, насочени към потребителите, ще достигнат първата аудитория в началото на следващата година, вероятно през януари.

Наскоро се появи информация за предлагане, заедно с компютрите, продадени през четвъртото тримесечие на тази година, специални купони, даващи възможност на купувачите по-късно да надстроят операционната система на Microsoft до най-новата й версия. Този тип действие беше споменато от представители на Compal, тайвански производител на преносими компютри. Това решение би предотвратило намаляване на продажбите на компютри по време на празничния сезон, тъй като потребителите няма да трябва да чакат до следващата година, за да закупят компютри с нова операционна система.

Както се споменава в уебсайта на Bloomberg, Microsoft трябва да убеди производителите на компютри да използват различни стимули за клиентите, свързани с актуализации на най-новата операционна система на MS. Представителите на компанията трябва да развържат ръцете на производителите по отношение на стратегията за популяризиране на хардуера и софтуера

Популярна тема