IE 7 почти готов

IE 7 почти готов
IE 7 почти готов
Anonim
Image
Image

Microsoft пусна RC1 версия на новия браузър. Последното издание е т.нар Release Candidate 1 и неговото издание показва, че компанията е на път да представи готовото приложение до края на тази година. Едно от най-важните подобрения в безплатния инструмент на Microsoft е възможността за използване на раздели. Това, което може да се намери в конкурентни продукти, например от Mozilla, ще бъде истинска новост в IE. Сигурността на програмата също трябва да бъде подобрена.

Компанията не предостави информация за броя на потребителите, които се интересуват от изтегляне на предишните тестови версии на браузъра. Също така не е сигурно дали няма да бъде представена още една RC версия, преди готовото приложение да бъде представено на пазара. Окончателната версия на програмата трябва да бъде доставена на обществеността през последното тримесечие на годината.

RC1, заместител на юнската бета версия 3, пусната през юни, е достъпна за потребители на Windows XP и Windows Server 2003. Тя също ще бъде част от новата операционна система на Microsoft, Windows Vista, планирана за октомври (бизнес версия) и януари (потребителска версия). Засега софтуерът е достъпен само на английски език. Следващите езикови издания ще се появят през септември.

www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspxie7Downloads

Популярна тема