PS 3 само през март 2007 г

PS 3 само през март 2007 г
PS 3 само през март 2007 г
Anonim
Image
Image

Sony обяви, че пускането на нейната конзола в Европа е отложено с около четири месеца. Но това не е всичко. Компанията също така реши да намали наполовина прогнозата си за броя на пуснатите през тази година конзоли.

Компанията планира да представи новата си играчка, PlayStation 3, през ноември тази година. Този срок ще бъде спазен частично. Оборудването ще бъде изпратено до японски клиенти на 11 ноември. Играчите от Съединените щати също ще могат да му се насладят на 17 ноември. Европейското изоставане се дължи на недостатъчен брой компоненти, необходими за изграждане на конзоли, свързани с оптични устройства.

Тази година японците ще пуснат 2 милиона PS3 конзоли. До март следващата година вече ще има 6 милиона играчки.

Новата конзола на Sony не е само играчка, която трябва да се конкурира с продуктите на Microsoft и Nintendo. Той е и оръжие в борбата за господство на съвременните DVD формати на пазара. PS3 ще предостави на купувачите си интегрирано Blu-ray устройство, конкуриращо се с HD DVD решенията. Въпреки че PS3 вероятно ще бъде най-скъпата конзола от следващо поколение, може да се окаже и един от по-евтините Blu-ray плейъри.

Популярна тема