Нова панда 2007

Нова панда 2007
Нова панда 2007
Anonim
Image
Image

Panda Software въвежда нови програми на полския пазар за защита на компании и домашни потребители. Версиите от 2007 г. защитават срещу всички заплахи, с особен акцент върху опасните интернет измами и кражбата на поверителни данни.

Три нови програми: Panda Antivirus 2007, Panda Antivirus + Firewall 2007 и Panda Internet Security 2007 в полската версия ще се появят на пазара в началото на октомври. Стандартният лиценз ще ви позволи да инсталирате програмата на две или три работни станции.

Новите програми на Panda Software са отговор на нарастващата активност на интернет заплахите, чиито автори са насочени към кражба на поверителни данни и получаване на финансови облаги. Целта е била лични данни, номера на кредитни карти, пароли за влизане в електронно банкиране и поверителни фирмени данни. Новите версии, в допълнение към технологията TruPrevent за борба с неизвестни заплахи, включват Genetic Heuristic Engine - иновативен двигател за сканиране на генетичния профил на файлове и специални модули за защита на поверителни потребителски данни. Софтуерните продукти на Panda за 2007 г. са предназначени да намалят до минимум натоварването на системата и да се адаптират по-добре към индивидуалните нужди на потребителите.

През октомври три различни решения ще се появят на полския пазар: Panda Antivirus 2007, Panda Antivirus + Firewall 2007 и Panda Internet Security 2007, предназначени съответно за домашни потребители и малки и средни компании.

Panda Antivirus 2007 е напълно нов продукт. Програмата е много ефективна срещу всички видове вируси, червеи, троянски коне, хакерски атаки и шпионски софтуер с минимално натоварване на системата. Механизмите за поведенчески и генетичен анализ предпазват от заплахи, които все още не са каталогизирани. Panda Antivirus 2007 е продукт, предназначен за потребители, които се нуждаят само от лесна за използване автоматична защита. Стандартният лиценз ви позволява да инсталирате програмата на два компютъра.

Panda Antivirus + Firewall 2007 (Titanium 2007) е повече от антивирусна програма. В допълнение към защитата срещу зловреден софтуер и технологията TruPrevent за борба с непознати заплахи, програмата предлага защитна стена и защита срещу атаки от безжични мрежи. Стандартно програмата може да се инсталира на 1, 2 или 3 компютъра. За малки и средни фирми се предлагат версии с лиценз за 5 и 10 места

Panda Internet Security 2007 е интегриран пакет за сигурност, който в допълнение към защита срещу познат и неизвестен зловреден софтуер и защитна стена, предлага максимална защита срещу кражба на информация, банкови данни и интернет измами (фишинг, земеделие и др.). Освен това програмата защитава от нежелана електронна поща (спам) и уебсайтове с нежелано съдържание (родителски контрол). Решението е предназначено за напреднали потребители и може да се инсталира на 1, 2 или 3 работни станции. Има и лицензи за 5 и 10 места за малки и средни компании.

Новите продукти на Panda Software ще бъдат налични на полския пазар в началото на октомври. Те ще бъдат налични за продажба от Media Markt, Vobis, Empik, в онлайн магазина Merlin и при оторизираните дистрибутори и партньори на Panda Software.

Популярна тема