Skype преводачи

Skype преводачи
Skype преводачи
Anonim
Image
Image

Ако искате да предадете нещо на някой, който говори само мандарин, може да изглежда трудно да намерите професионален преводач. В тези ситуации Skype и неговата нова услуга за превод в движение подава ръка за помощ.

Новата услуга е налична както през Skype за разговори от PC-PC, така и за разговори SkypeOut (компютър-телефон). Skype Inc. предоставя се от Language Line Services.

Преводът в движение не използва усъвършенствана езикова машина. Съобщенията просто се предават на професионален преводач, който посредничи в разговора. Това със сигурност е най-добрият метод в момента, но не и най-евтиният. Ще плащаме $2,99 за всяка минута използване на услугата. Таксата се начислява автоматично към вашия акаунт в SkypeOut.

Предимството на услугата е достъпността. Може да се използва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, през цялата година.

Преводачите от Language Line могат да превеждат на 150 езика, но услугата ще работи най-ефективно, ако поръчаме превод между езиците, препоръчани от доставчиците на услуги. Има 30 такива езика, включително: полски, испански, мандарин, руски, виетнамски, корейски, френски.

За да използвате услугата, моля, добавете номера на преводача на езиковата линия към вашия списък с контакти. След това можете да създадете конференция, на която ще присъстват двама събеседници и преводач. Подробности за споделяне на Skype.

Популярна тема