Можете да украсите тази клавиатура с LEGO тухли. Влюбих се в тази концепция

Съдържание:

Можете да украсите тази клавиатура с LEGO тухли. Влюбих се в тази концепция
Можете да украсите тази клавиатура с LEGO тухли. Влюбих се в тази концепция
Anonim
лего клавиатура 3
лего клавиатура 3

Подобно удоволствие обаче не е евтино.

Ако обичате LEGO, перфектната клавиатура за вас скоро ще се появи на пазара. Корпусът му може да се сменя свободно чрез поставяне на блокове отстрани и отдолу на устройството. Самият външен вид на бутоните и възможността за персонализиране на почти всеки елемент също заслужава внимание. Вече има опция за правене на предварителни поръчки.

Pixel е перфектната клавиатура за феновете на LEGO

Не знам за вас, но лично аз наистина оценявам джаджи и аксесоари, които са едновременно функционални и естетични. За мен е по-добре да ги работя и да им се наслаждавам - Ако всичко това е съчетано с щипка дизайнерска креативност, радостта ми няма край. Надявам се, че не съм сам по този въпрос, защото това е проект, който съчетава тези три елемента, за които бих искал да говоря днес.

Малката компания MelGeek реши да обяви следващия си проект. Говорим за първата клавиатура в света, която е напълно съвместима с LEGOНарича се Pixel и не е лицензирана, но не се притеснявайте - всички тухли лежат по чекмеджетата ви и картонени кутии ще го поберат. Добре, но какво точно прави това оборудване различно?

лего клавиатура 1
лего клавиатура 1

На първо място, говорим за непълноразмерна клавиатура (без цифров панел), характеризираща се с възможност за украсяване на всеки неин елемент. Най-забележимите са широките страни на корпуса, към които можете да прикрепите всякакви LEGO тухли Можете също да направите това с долната част на устройството, тъй като там също има раздели. Ще ги намерите и под стандартните клавиши, така че ако желаете, нищо не пречи това пространство също да бъде изпълнено с цветни елементи.

Това обаче не е всичко, което може да бъде заменено. Заслужава да се отбележи опцията за замяна напревключватели (не се знае какво точно са прикрепени фабрично) с тези, които ни подхождат най-добре. В допълнение, клавиатурата предлага RGB осветление и опция за безжична и кабелна връзка.

лего клавиатура 2
лего клавиатура 2

Също така е невъзможно да забравим външния вид на самото устройство, което също е стилизирано като характерното за LEGOКлавиатурата изглежда много сладка, въпреки че разбирам, че този дизайн не е за всеки, който може да ви хареса. Трудно е обаче да не се съгласим с факта, че говорим за доста уникално предложение.

Pixel все още не е в продажба, но ако искате да сте сигурни, че устройството ще стигне до вас (ще бъде ограничено, но не се знае колко), можете да го резервирате. Тогава ще платите за тях $ 199- стандартната цена след пускане е $ 269. Така че не говорим за евтино оборудване, а по-скоро за характеристика на творчески проекти от малкия бизнес. Разходите със сигурност ще бъдат много по-високи, ако имаме работа с лицензиран продукт. Това обаче не е така.

И така, планирате ли да купите?

Популярна тема