Най-накрая! След няколко дни ще разберем бъдещето на Cyberpunk 2077

Съдържание:

Най-накрая! След няколко дни ще разберем бъдещето на Cyberpunk 2077
Най-накрая! След няколко дни ще разберем бъдещето на Cyberpunk 2077
Anonim
киберпънк 2077 бъдеще 2022
киберпънк 2077 бъдеще 2022

Феновете трябваше да изчакат малко.

Новини за Cyberpunk 2077 са точно зад ъгъла. Поне това е резултатът от последното съобщение на CD Projekt RED, което обяви специално предаване на живо. Събитието ще се състои след няколко дни и ще се фокусира върху бъдещето на продукцията и аниме сериала Cyberpunk: Edgerunners. Едно нещо е сигурно - феновете може да започнат да потриват ръце.

Бъдещето на Cyberpunk 2077 ще бъде разкрито на 6 септември

Последната актуализация на Cyberpunk 2077дебютира през март 2022 г., което е… преди доста време. Оттогава чуваме само информация за забавянето на датата на пускане на първото разширение на историята. Освен това е трудно да се намерят новини за най-новото заглавие от полски разработчици. Така че не е изненада, че потребителите започнаха да се чувстват малко изоставени. Както се оказва - светлината в тунела току-що се е появила за тях

От известно време сме свидетели на изтичане на кръпка, отбелязана с номер 1.6- тестовете се провеждат в Steam от дълго време. Има много индикации, че скоро ще видим официалното съобщение за актуализацията. CD Projekt RED току-що обяви дигиталното събитие Night City Wire, което ще се проведе на 6 септември от 17:00 ч. в платформата Twitch

Какво могат да очакват играчите?Първо, новини за бъдещето на Cyberpunk 2077. Може би потребителите ще се радват да представят подробности за първото разширение на историята и разкриването на конкретната му дата на пускане. Много вероятен сценарий е и пускането на актуализация 1.6 или, например, посочване на точната дата, когато ще се появи.

Кой знае, може би разработчиците ще споделят графика за следващите месеци / години и по този начин ще успокоят играчите, притеснени за по-нататъшната съдба на Cyberpunk 2077 ? Няма да кажа, ще бъде много приятна изненада. Това обаче са само свободни мисли и спекулации - но съм сигурен, че CD Projekt RED ще обяви нещо голямо.

Освен това можем да очакваме разговори за предстоящия аниме сериал Cyberpunk: EdgerunnersОчаква се да дебютира през септември в платформата Netflix (официалният продуцентски трейлър се появи наскоро), но все още не знаем конкретна дата. Ако чакате това заглавие, струва си да следите предстоящото предаване.

Напомняме ви, че следващото издание на Night City Wire ще се проведе на 6 септември от 17:00 ч. Вероятно ще отнеме около 45 минути - поне това заключавам от продължителността на предишните издания на събитието.

Популярна тема