Илон Мъск остро за поредицата "Властелинът на пръстените". Twitter също беше ударен

Съдържание:

Илон Мъск остро за поредицата "Властелинът на пръстените". Twitter също беше ударен
Илон Мъск остро за поредицата "Властелинът на пръстените". Twitter също беше ударен
Anonim
elon докосна властелина на пръстените
elon докосна властелина на пръстените

Ексцентричният милиардер се присъедини към критиките.

Сериал Властелинът на пръстените: Пръстените на властта, излъчван изключително на платформата VOD Amazon Prime Video, има някои проблеми, меко казано, с положителен прием сред любителите на творчеството J. R. R. Толкин и фентъзито като цяло. Феновете на вселената отправят множество обвинения към авторите относно подбора на актьорите, но и стойността на действието или самия сюжет. Илон Мъск току-що направи критичен коментар за Властелинът на пръстените: Пръстените на властта

Илон Мъск критикува Властелинът на пръстените: Пръстените на властта

Илон Мъск накратко и в свой стил се спря на обвиненията срещу сериала. В един от своите туитове той написа: "Толкин пада в гроба си". Това е очевидна алюзия към това, което феновете на Amazon вярват, че е направило със света, създаден от известен писател. Интернет потребителите не харесват, наред с други цвета на кожата на един от елфите, скучните мъжки герои и бавния ход на събитията.

Друг от туитовете на Мъск се отнася до създаването на герои. Ексцентричният милиардер, главен изпълнителен директор на SpaceX и Tesla, твърди "почти всеки мъжки персонаж досега е страхливец, задник или и двете." Отбелязва, че "само Галадриел (женска фигура - ред.) Е смел, интелигентен и мил".

В момента рейтингът на поредицата Властелинът на пръстените: Пръстените на властта в уважаваната услуга Rotten Tomatoesе 84 процента сред критиците и само 39 процента сред интернет потребители. Няма съмнение, че някои хора мразят производството, защото е модерно, но със сигурност има много истина в обвиненията срещу него.

Илон Мъск и ботове в Twitter

Между другото, Илън Мъск не пропусна да забие представителите на Twitter, имайки предвид провала на обявеното от него поглъщане на известен сайт за социални мрежи. В друг туит той отбеляза, че 90 процента отпубликации, в които са коментирани негови публикации, са създадени от ботове.

Мъск като една от причините да се откаже от закупуването на Twitterсъобщи за неочаквано голям брой ботове. Проблемът е, че ситуацията с ботове, коментиращи действията на Илон Мъск, не доказва абсолютно нищо. Дори не се знае дали ботовете, които коментират публикациите му, не са негови и единствената им задача не е да увеличават обхвата му. Широко известно е, че Илън не може да прекара ден без да бъде в светлината на прожекторите.

Популярна тема