Skype 2.5 Beta за Windows

Skype 2.5 Beta за Windows
Skype 2.5 Beta за Windows
Anonim
Image
Image

Някои наистина полезни функции са включени в новата бета версия на Skype за Windows, която беше пусната от Skype Limited вчера, 3 май.

Първата новост, която потребителите трябва да харесат, ще бъде възможността за изпращане на SMS съобщения до мобилни телефони. Ще платим 5 цента за едно съобщение. Един SM S не може да бъде по-дълъг от 160 знака. Ако текстът на съобщението съдържа повече знаци, Skype ще ги раздели на съответния брой SMS съобщения. Докато пишете съобщението, се показва таксата, която ще бъдете таксувани за изпращане.

Споделени групи

Втората функция, която може да бъде полезна например за работни групи, са Споделените групи. Членовете на тази група могат да виждат всички контакти на други членове на групата в своя списък с контакти. Ако нов човек бъде добавен към споделена група, неговият списък с контакти автоматично се попълва с контакти на други членове на тази група.

Потребителските имена на групата могат да се променят локално, така че ако въведем \ "Шеф \" вместо името на супервайзора, то ще бъде видимо само за нас. Никой член на група не може да премахне друг член на групата от списъка с контакти. Ако е необходимо, помолете този член да се откаже от групата (той или тя може да го направи, като премахне групата от своя списък с контакти). Като алтернатива можете да създадете нова група с подходящ състав.

Улеснено набиране

Когато използвате SkypeOut, вече няма да е необходимо да въвеждате номера в международен формат. Вместо това просто изберете името на вашата държава от падащия списък и след това изберете номера в местния формат.

Възможно е също да използвате номера от списъка с контакти в Outlook. За да направите това, изберете опцията View Outlook Contacts от менюто на програмата.

Други удобства

Добавено към програмата, inter alia, асистент, който ви помага да постигнете оптимално качество на разговора. Програмата следи избрани фактори, които могат да повлияят на качеството и предлага действия, които трябва да бъдат предприети, за да направи предаването по-ефективно.

Добавена е поддръжка за видеоконференции за Windows 2000 (досега те бяха възможни само в Windows XP) и механизъм за автоматични актуализации на програмата

Освен това методът за плащане на телефонни разговори е улеснен. В новата версия не е необходимо да преминавате през следващите уебсайтове. Просто щракнете върху бутона Купете Skype кредит и повечето от операциите се извършват в програмата. Едва след финализиране на транзакцията, потребителят се прехвърля на уебсайта.

Разбира се, имаше и някои козметични промени - наред с други бяха добавени нови емотикони.

Skype 2.5 BETA за Windows може да бъде изтеглен от уебсайта на Skype (10,2 MB).

Популярна тема