Пътник от самолет изпрати на пилота голи снимки. Ултиматумът на пилота е хитът на TikTok

Съдържание:

Пътник от самолет изпрати на пилота голи снимки. Ултиматумът на пилота е хитът на TikTok
Пътник от самолет изпрати на пилота голи снимки. Ултиматумът на пилота е хитът на TikTok
Anonim
tiktok югозападни авиолинии
tiktok югозападни авиолинии

Специфично чувство за хумор.

Абсурдната ситуация се случи на борда на самолет на Southwest Airlines, който трябваше да лети до Кабо Сан Лукас, Мексико. Един от пътниците реши да използва функцията за споделяне на данни, наречена AirDrop, за да бомбардира пилота с неговите… разглобени снимки. Обаждането на пилота, направено по интеркома към всички пътуващи в самолета, стана хит на TikTok.

Апелът на пилота към ексхибиционистичния пътник

Пилотът на Southwest Airlines, изпълняващ полета до Кабо Сан Лукас, Мексико, заплаши чрез интерком, че ще върне самолета обратно до изхода за заминаване, ако пътниците продължат да му изпращат голи снимки чрез функцията AirDrop на своя iPhone.

С AirDrop потребителите на iPhone могат да изпращат файлове до други устройства на Apple с AirDrop наблизо, без да използват Wi-Fi или клетъчни данни.

„Вижте, случаят е следният: ако нещата продължават да се повтарят, ще трябва да върна самолета до изхода за заминаване и всички ще трябва да излязат. Ще трябва ангажирайте охраната и ваканцията ви ще бъде съсипана."- каза той болезнено честно в клип, публикуван в социалната мрежа TikTok.

Видеото е събрало над 3 милиона гледания. Те бяха споделени от потребител с псевдоним @ TeighMars.

„Хубаво е, че капитанът на самолета даде ясно да се разбере – той командва. Предупреждението имаше смисъл. Хората трябва да спрат да си правят подобни шеги на борда на самолетите“- написа един от нетизените. Той не го е написал без причина, тъй като тролването на пътници от самолет чрез AirDrop напоследък стана изключително модерно в Съединените щати.

През юни пътник на Southwest Airlines изпрати на спътниците си сексуално явни снимки, докато самолетът вече си проправяше път през небето. След кацане на летището на местоназначението полицията ескортира мъжа от самолета.

Фалшив? Трудно е да се каже

Представители на Southwest Airlines казаха в изявление за People, че не могат да потвърдят датата, часа или автентичността на събитията, изобразени във видеото. В същото време те гарантират, че "безопасността, здравето и благосъстоянието на клиентите и служителите са винаги най-високият приоритет на екипа на Southwest. Служители на авиокомпанията, уведомени за потенциален проблем, решават го незабавно, за да гарантират комфорта на всички пътници. "

Популярна тема