Управлявайте лозето си за Сто дни безплатно с Epic Games и вземете DLC за Battle Royale

Съдържание:

Управлявайте лозето си за Сто дни безплатно с Epic Games и вземете DLC за Battle Royale
Управлявайте лозето си за Сто дни безплатно с Epic Games и вземете DLC за Battle Royale
Anonim
Управлявайте лозе за Hundred Days безплатно с Epic Games и вземете своя Battle Royale DLC
Управлявайте лозе за Hundred Days безплатно с Epic Games и вземете своя Battle Royale DLC

Бонус пакет за Realm Royale Reforged.

Този път Epic Games Store може да не е подготвил AAA хитовете безплатно, но все още има интересни предложения. Hundred Days - симулатор на вино, който обикновено струва 89 PLN и специален пакет от допълнения към вече безплатния Realm Royale Reforged.

Hundred Days - симулатор на винопроизводство с добавка и DLC за безплатния Realm Royale Reforged

Напоследък можете да вземете много приключенски игри или платформинги в Epic Games Store, но сега компанията е подготвила нещо за ентусиастите на икономически стратегии и симулатори за управление на компании. В Hundred Days - Winemaking Simulator (т.е. в полската версия с подзаглавие Winemaking Simulator, въпреки че изненадващо самата игра няма версия на полски език), ние играем ролята на собственик на винарна.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Трябва да се погрижим за всички елементи, от състоянието на почвата за отглеждане, избор на сорт грозде, грижи за растенията и техния надзор преди прибиране на реколтата, избор на рецепти за вино (също по отношение на дрожди и бактерии), бутилиране, етикетиране, продажби, инвестиции в бизнеса и други аспекти на управлението на бизнес. В същото време тук нямаме реалистични графики, а опростени в геометричен стил или леко напомнящи пиктограми или мобилни продукции. В допълнение, DLC, наречено Hundred Days - Grape Lab, е достъпно безплатно. За съжаление вторият Hundred Days - Napa Valley вече има пълната цена от 31 PLN.

Realm Royale Reforged обаче произлиза от Paladins (безплатния еквивалент на Overwatch), но има малко по-различна атмосфера и преди всичко механиката на Battle Royale. С пускането на тази безплатна игра в Epic Games Store (продукцията вече е пусната на други лаунчери), получаваме специален премиерен комплект на стойност 99 PLN. Както можем да прочетем – „Realm Royale се завръща в Realm Royale Reforged! Върнете се в играта с този комплект за ограничено време, достъпен само от Epic Games! Комплектът за стартиране незабавно отключва кожата на убиеца „Edge of Death“, „Bokserker“' пилешка кожа и монтирането 'Nogard'!"

Вземете играта и добавките напълно безплатно от Epic Games Store и след седмица две пълни продукции

Можете да добавите тази игра и добавките към вашия акаунт в Epic Games Store безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да посетите продуктовите им страници (следвайте тези връзки за Hundred Days - симулатор за производство на вино с добавянето на Hundred Days - Grape Lab и Realm Royale Reforged с премиерния комплект ) и след като влезете, щракнете върху бутона с надпис „Изтегляне“. След още няколко екрана ще получите цялото представено съдържание за постоянно, без да харчите нито стотинка. Трябва да направите всичко отделно за всяко заглавие. Като алтернатива можете да търсите игри в раздела на магазина за стартиранеEpic Games (изтеглете от нашата база данни)

Epic Games Store предлага необичаен бизнес симулатор и DLC за безплатното заглавие за игра

Имате седмица за това традиционно до следващия четвъртък, 15 септември в 17:00 ч.. И само след 7 дни Epic Games Store ще предлага безплатно приключенската игра от трето лице Spirit of the North в мразовит климат и космическо приключение с пикселар в The Captain.

Популярна тема