5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата303]

Съдържание:

5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата303]
5 приложения за Android, които не можете да пропуснете [Приложения на седмицата303]
Anonim
Приложения на седмицата303
Приложения на седмицата303

Каним ви в следващата част от нашата поредица от нови и интересни игри и приложения за Android.

Тази седмица ви представяме отворена социална мрежа, интересно приложение за пътуване, както и лесен за използване таймер. Мобилните играчи ще могат да опитат силите си в забавна екшън игра и безкрайно приключение в стил RPG.

Mastodon

CCena: PLN 0 / Android: 6.0 и по-нова

Мастодонт
Мастодонт

Отворена и децентрализирана социална мрежа. Проектът е напълно безплатен (регистриран като организация с нестопанска цел) и се развива на базата на отворен код. Самото приложение предлага повечето от най-полезните инструменти за публикуване на публикации, гледане на избрани профили и т.н. Важното е, че информацията се показва в хронологичен ред (без използване на алгоритми).

Същността на мрежата Mastodon са тематични общности, към които можем да се присъединим, ако приемем техните вътрешни правила.

Мастодонт
Мастодонт

Случайно ходене

Цена: PLN 0 / Съдържа реклами / Android: 6.0 и по-нова

RandomWalking
RandomWalking

Интересно туристическо приложение. Насочва ни към близки атракции, паметници, музеи и др. Той обаче не разкрива къде отиваме - следваме стрелката, показана на екрана. Благодарение на това можем свободно да изследваме района, без постоянно да се напрягаме да четем картата. След като достигнем дестинацията, тя е открита, можем да я пропуснем и да продължим или да покажем допълнителна информация и да я запазим в списъка с посетени атракции.

RandomWalking
RandomWalking

Превключване на песен

Цена: 0 PLN / Android: Зависи от устройството

Превключване на песен
Превключване на песен

Лесен за използване таймер. Предназначен е предимно за отделни лица или цели екипи, работещи по различни видове проекти. Позволява ви да организирате и изчислявате часовете, изразходвани за отделни задачи и етапи. Имаше също четливи отчети и синхронизация с календара.

Допълнително предимство е вграденият таймер, базиран на техниката за управление на времето Pomodoro.

Toggl_Track
Toggl_Track

BombSquad

Цена: 0 PLN / Съдържа реклами / Предлага покупки в приложението / Продукти в приложението: 8,99-479,99 PLN за артикул / Android: 7.0 и по-нови

BombSquad
BombSquad

Луда екшън игра в минималистична обстановка. Участваме в кратки дуели, базирани на различни правила (хващане на флага, всички на един и т.н.). На наше разположение са заглавните бомби и ръкопашният бой.

Заглавието ви позволява да играете в индивидуален режим, както и за отборни игри (през интернет или локално, възможно е също да рейквате на едно устройство с помощта на bluetooth контролери).

Image
Image

Мисията на Vahn

Цена: 0 PLN / Съдържа реклами / Предлага покупки в приложението / Продукти в приложението: 4,39-17,99 PLN за артикул / Android: 8.0 и по-нови

Безкрайна ролева игра, развиваща се във фентъзи свят с елементи, познати на феновете на RPG жанра. До голяма степен се основава на механиката на празен клик - битките се провеждат автоматично, ние можем да контролираме стратегията, да помагаме при атака, да подобряваме героите и т.н. Разбира се, има и битки с босове.

Множеството налични герои и динамичният геймплей в цветна графика заслужават специално внимание.

Това са всички наши седмични предложения. Ако знаете новини, за които трябва да пишем - не забравяйте да ме уведомите в коментар!

Популярна тема