Winamp 5.9 направи своя дебют. Това е нова версия на емблематичния плейър

Съдържание:

Winamp 5.9 направи своя дебют. Това е нова версия на емблематичния плейър
Winamp 5.9 направи своя дебют. Това е нова версия на емблематичния плейър
Anonim
актуализация на winamp 5-9
актуализация на winamp 5-9

Едно кликване ви дели от чувството на носталгия.

Winamp 5.9 току-що дебютира в окончателната си версия. През последните няколко седмици се занимавахме с пускането на ранни версии, които донесоха малки промени - сега потребителите могат да се насладят на стабилната версия и … да изчакат следващата актуализация. Какви корекции са направени в емблематичния играч и какво бъдеще го очаква?

Winamp 5.9 вече е наличен за изтегляне

Изминаха четири години от пускането на Winamp 5.8. Два екипа за разработка работят върху новите неща оттогава и напредъкът в един момент беше спрян поради пандемията. Следващото издание на емблематичния музикален плейър обаче беше успешно завършено - този момент беше обобщен от разработчиците, както следва:

Това е кулминацията на 4 години работа от пускането на 5.8Два екипа за разработка, с период на пауза на пандемия между тях. За крайния потребител може да изглежда, че тук няма много промени, но най-голямата и най-трудна част беше мигрирането на целия проект от VS2008 към VS2019 и успешното изграждане на всичко. Основната работа вече е свършена и сега можем да се съсредоточим повече върху функциите. Независимо дали става въпрос за ремонт/подмяна на стари или добавяне на нови.

winamp 5-9 актуализация 1
winamp 5-9 актуализация 1

Winamp обнови своята визуална комуникация /

Може да се каже, че Winamp 5.9 е един вид основа за бъдещи актуализации Дори ако потребителите не усетят промени след инсталирането на новата версия, струва си да знаете, че значителен напредък в разработването на приложения. Можете да изтеглите най-новата версия Winamp 5.9от нашата база данни с файлове.

Първото издание (маркирано като компилация Release Candidate 1) на корекция 5.9 видя бял свят в края на юли. Оттогава видяхме няколко незначителни дебюта на компилациите. Можете да намерите техните подробности по-долу - но преди да се заемете с тях, си струва да споменем малко за бъдещето на Winamp.

Има планове за актуализация 5.9.1 Тя е да се въведе естествена поддръжка за много формати и да се подобрят/заменят остарели функцииОсвен цялата услуга трябва да стане малко по-удобна за потребителя чрез подобряване на съобщенията и коригиране на открити грешки. Датата на пускане на актуализацията обаче в момента не е известна.

Популярна тема