Apple обявява слушалки AirPods Pro 2 с подобрен режим на активно шумопотискане

Съдържание:

Apple обявява слушалки AirPods Pro 2 с подобрен режим на активно шумопотискане
Apple обявява слушалки AirPods Pro 2 с подобрен режим на активно шумопотискане
Anonim
AirPods Pro от следващо поколение
AirPods Pro от следващо поколение

Днес, по време на специално онлайн събитие, Apple показа редица нови продукти, включително iPhone 14. Показани бяха и слушалки AirPods Pro от второ поколение. Според производителя, благодарение на мощността на новия H2 чип, слушалките AirPods Pro осигуряват сензационно качество на звука. Подобренията включват активно намаляване на шума и контактен режим.

AirPods Pro (2-ро поколение) ще бъдат налични за поръчка онлайн и в приложението Apple Store петък, 9 септември. Те ще бъдат налични в магазините от петък, 23 септември.

Проверка: Apple Watch Ultra официално

Нов H2 чип и много подобрения

Новият H2 чип е затворен в компактен дизайн. Apple твърди, че прави акустичното изживяване невероятно, а количеството намален шум дори се е удвоило в сравнение с предишното поколение слушалки AirPods Pro. Благодарение на новия звуков преобразувател с ниско изкривяване и специалния усилвател, слушалките AirPods Pro са проектирани да генерират по-дълбоки баси и чист звук в по-широк честотен диапазон. Всеки комплект включва и чифт вложки в новия размер XS. По този начин още повече хора ще изпитат магията на AirPods Pro.

2022-09-07 205 340
2022-09-07 205 340

Режимът за контакт, известен също от много от слушалките на състезанието, позволява на слушателите да знаят какво се случва около вас. Apple подчертава, че чипът H2 ви позволява да обработвате звука вътре в устройството, за да елиминирате фоновия шум - например сирени на спешни служби, бръмчене на електрически инструменти или тътен на високоговорители по време на концерт.

Потребителите вече могат да контролират възпроизвеждането на мултимедия и да увеличат силата на звука, без да посягат към друго устройство. Слушалките AirPods Pro се управляват чрез докосване. Можете бързо да регулирате силата на звука, като леко почистите слушалките с пръст нагоре или надолу. Можете да превключвате песни, да отговаряте на повикване или да извършвате други действия, като натиснете корена. Или можете да кажете „Hey Siri“за команди със свободни ръце. Вграденият сензор за контакт с кожата е усъвършенстван, за да включва и изключва възпроизвеждането в най-подходящия момент. Освен това удължава живота на батерията.

AirPods Pro от следващо поколение
AirPods Pro от следващо поколение

AirPods Pro възпроизвеждат аудио с 1,5 часа по-дълго от първото си поколение. Общото време на работа на слушалките - с активирано активно намаляване на шума - е до шест часа. С помощта на калъфа потребителите могат да презареждат слушалките си до четири пъти, което общо дава до 30 часа слушане с включено активно шумопотискане.

AirPods Pro идва с преработен калъф за зареждане, който е устойчив на вода и пот и се доставя с държач за ремък, за да го държите под ръка.

2022-09-07 205201
2022-09-07 205201

Цена и наличност

Слушалки AirPods Pro (2-ро поколение) могат да бъдат поръчани за PLN 1449на уебсайта на производителя и в приложението Apple Store от петък, 9 септември. Те ще бъдат налични в магазините от петък, 23 септември.

Популярна тема