Дизайн и 1B OLED екран потвърдени на Honor X40. Този смартфон е впечатляващ

Съдържание:

Дизайн и 1B OLED екран потвърдени на Honor X40. Този смартфон е впечатляващ
Дизайн и 1B OLED екран потвърдени на Honor X40. Този смартфон е впечатляващ
Anonim
Qualcomm
Qualcomm

OnePlus 11 Pro 5G идва.

Серията Honor X40 ще бъде представена на 15 септември тази година, но компанията вече разкри важна подробност за един от телефоните от предстоящата оферта. Следващия четвъртък ще видим смартфона Honor X40 с 10-битов OLED дисплей с извити страни, който ще бъде първото устройство от този тип в цялата 9-годишна история на серията X.

Екранът с 10 биоти е впечатляващ

Както може да се види на графиките, новият Honor X40 има извит дисплей с един отвор и много малки рамки. Общото съотношение екран към тяло изглежда много по-високо. Отзад задното стъкло също е извито, което увеличава комфорта при използване.

чест
чест

В горната централна част на задната страна има черна зона с форма на кръг, състояща се от двата обектива на камерата и светкавицата. Дясната камера изглежда като стандартен обектив, втората най-вероятно е дълбочинна. Вътре в кръга е марката „Matrix AI Vision Camera“. По-долу е логото на марката Honor. Бутоните за сила на звука и захранване се намират от дясната страна на устройството. Стилово смартфонът препраща към предишните модели, представени тази година. Вижте само модела Honor X30, който на Стария континент е под името Honor Magic 4 Lite

чест
чест

Освен това, Honor също разкри, че новият Honor X40 ще се предлага с извит OLED дисплей, който поддържа 1B цвята. Под дисплея ще бъде поставен оптичен четец на пръстови отпечатъци. Плакатът също така показва горната рамка на устройството и изглежда също така разполага с инфрачервен порт, който понякога е полезен за контролиране на устройства. Ще има и микрофон за намаляване на шума в споменатата рамка.

По-рано беше разкрито, че новата линия Honor X40 се състои от две устройства: Honor X40 и Honor X40 Max. Според източници, максималната версия ще бъде по-скъпа, но ще бъде оборудвана с LCD дисплей.

чест
чест

За съжаление техническата спецификация на този етап все още не е известна, което е доста изненадващо предвид факта, че до премиерата остава малко време. Сигурно е обаче, че в Европа тези смартфони ще се продават под различни имена.

Популярна тема