Marvel's Spider-Man Remastered сега безплатно с покупка на хардуер Nvidia RTX

Съдържание:

Marvel's Spider-Man Remastered сега безплатно с покупка на хардуер Nvidia RTX
Marvel's Spider-Man Remastered сега безплатно с покупка на хардуер Nvidia RTX
Anonim
Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered

Проверете как да се възползвате от промоцията.

Ако сте обмисляли известно време дали да се оборудвате с графична карта Nvidia или хардуер с Nvidia графична карта, сега си струва да изпълните тези съображения. Току-що започна промоция, при която компанията ви позволява да вземете копие от играта Marvel's Spider-Man Remasteredбезплатно при покупка на избрани графични карти, лаптопи и настолни компютри. Запознайте се с подробностите му.

Spider-Man идва с RTX чипове

Най-важното е, че промоцията на NVIDIA важи за устройства с GeForce RTX 3090 Ti,3090,3080 Ti и 3080 и същите графични карти. Говорим дори за няколко хиляди различни продукта, налични в магазини като Komputronik,Media Expert,Morele,X-Komи още.

„Получете играта Spider-Man Remastered на Marvel в пакет с избрани продукти от серията GeForce RTX 30.“ гласи уебсайтът на Nvidia. "Издигнете се и спасете града със силата на платформата от серия GeForce RTX 30. Победете емблематични злодеи, използвайки подобрена с изкуствен интелект NVIDIA DLSS технология и се насладете на невероятна графика с проследяване на лъчи, докато обикаляте оживените квартали на Marvel в Ню Йорк, Spider- Man Remastered. "

Как да се възползвате от промоцията? Първо, трябва да закупите оборудване, което отговаря на горните критерии. От ниво на тази страницаще отидете до списъка с продукти, обхванати от промоцията във всеки участващ магазин. След това следвайте стъпките по-долу:

1. Инсталирайте подходяща графична карта на вашия компютър или стартирайте закупеното от вас устройство с графична карта на Nvidia.

2. Актуализирайте GeForce Experienceили инсталирайте най-новата версия. (Версия 3.18 или по-нова).

3. Стартирайте GeForce Experience и влезте.

4. Отидете в падащото меню на акаунта и изберете „Осребряване“.

5. Въведете промоционалния си код, получен при закупуването на отговарящ на условията пакет.

6. Следвайте останалите инструкции на екрана, за да влезете в акаунта си в Steam.

7. Изберете „Осребряване“, за да изискате Marvel's Spider-Man Remastered във вашия акаунт в Steam.

8. Стартирайте приложението Steam, за да започнете инсталацията.

Важно е, че Nvidia обявява, че участващият магазин трябва да изпрати промоционален код за получаване на играта чрез GeForce Experience в рамките на 14 дни по имейл. Ако не получите този код в рамките на това време, моля, свържете се директно с магазина.

Офертата ще бъде налична до 12 октомври тази година. Така че имате малко повече от месец, за да го използвате.

Спайдърмен за компютър

Струва си да припомним, че играта Marvel's Spider Man Remastered, рецензията на която споделих на страниците на нашия уебсайт, дебютира на персонални компютри на 12 август. Това заглавие поддържа решения като Nvidia DLSSи проследяване на лъчи на компютър. За да изпитате това проследяване на лъчи, струва си да играете играта с графичната карта от серията RTX.

Marvel’s Spider-Man Remastered | PC Launch Trailer

Marvel’s Spider-Man Remastered | PC Launch Trailer
Marvel’s Spider-Man Remastered | PC Launch Trailer

Кой знае, може би Nvidia са решили да организират промоция с GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti и 3080, за да подготвят места за съхранение за премиерата на новите графични карти от серията RTX 400. Ще изчакаме и виж.

Популярна тема