Важно съобщение от NVIDIA. Въведена дата за Project Beyond

Съдържание:

Важно съобщение от NVIDIA. Въведена дата за Project Beyond
Важно съобщение от NVIDIA. Въведена дата за Project Beyond
Anonim
nvidia rtx 4000 gtc 2022
nvidia rtx 4000 gtc 2022

Идват нови карти NVIDIA.

Датата на пускане на графичните карти NVIDIA GeForce RTX 4000 все още не е пусната, но NVIDIA току-що обяви ключова дата. На 20 септември ще се проведе конференцията GTC 2022, по време на която речта ще бъде изнесена от главен изпълнителен директор на NVIDIA Дженсън ХуангПроизводителят е изпратил покани да гледаме предаването и има много индикации, че именно по време на него ще научим първите факти за новото, дългоочаквано поколение графични чипове.

NVIDIA ви кани на специално излъчване на GeForce

Запишете в календара. NVIDIA Beyond ще започне на 20 септември в 17:00 часа полско време. Това е специално предаване от GTC конференцията, по време на което ще научим повече за новите решения в сферата на графичните технологии и игрите. Какво точно ще видим? Вероятно част от панела ще бъде посветена на картите NVIDIA GeForce RTX 4000.

Надяваме се да видим подробности за графичните карти GeForce RTX 4000 и Ada Lovelaceархитектурата по време на събитието. Вероятно в началото ще бъдат представени най-скъпите системи GeForce RTX 4090 и GeForce RTX 4080.

В момента NVIDIA ви насърчава да купувате текущото поколение графични карти, като понижавате цените им и изкушавате с безплатни Като част от най-новата промоция, закупуването на най-ефективните NVIDIA GeForce картите се възнаграждават с безплатно копие игри Spider-Man Remastered

Популярна тема