YouTube без реклами и препоръки. За избраните

Съдържание:

YouTube без реклами и препоръки. За избраните
YouTube без реклами и препоръки. За избраните
Anonim
харесване в youtube без реклами
харесване в youtube без реклами

YouTube тества нов плейър.

YouTube без реклами съществува и се нарича YouTube Premium. Това е единственият законен и честен начин за всеки да се наслаждава на видеоклипове в YouTube онлайн без натрапчиво съдържание и с няколко други удобства. Предлагайки подобни възможности безплатно, проектът YouTube Vanced се срина, а алтернативата под формата на NewPipeспоред мнозина не работи толкова добре. YouTube обяви, че тества нов плейър без реклами.

YouTube без реклами с възпроизвеждане във фонов режим

Изглежда, че Google тества нов плейър в YouTube, който ви позволява достъп до съдържание на без реклами или препоръкиВ последната публикация в блога YouTube обяви, че е пуснал нов видео плейър за вградено съдържание, посветен на образователни приложения, благодарение на които имате достъп до съдържание без реклами, външни връзки или препоръки. Всичко това, за да може потребителят да избегне "разсейване".

Плейърът без алгоритъма за препоръки на YouTube - създаден, за да обслужва още повече ново съдържание, съвместимо с реклами - е интересно решение за ученици, използващи платформата за училище. Алгоритъмът за препоръки на YouTube е бил обект на множество дискусии през годините относно съдържанието, което показва.

youtube без реклами
youtube без реклами

Външен вид на новия играч.

За съжаление, не за всеки

YouTube плейър без реклами и препоръки е предоставен на избрани партньори, включително компании за образователни технологии като EDpuzzle, Google Classroom, Purdue University и Purdue Global.

Между другото, на авторите на образователни материали бяха предоставени нови инструменти, за да осигурят приходи от работата си. От следващата година някои създатели ще могат да създават безплатни или платени курсове с плейлисти с множество видеоклипове. Ако зрител купи курс, той може да гледа данни за съдържание без реклами и да възпроизвежда видеоклипове във фонов режим. Курсовете ще бъдат достъпни в бета версия първо в САЩ и Южна Корея.

Не е известно дали плейърът може да се използва за използване на YouTube без реклама. Въпросът е: защо, ако всичко, което е необходимо, е uTorrent ? Отговарям: само за да мога да възпроизвеждам материали във фонов режим.

Ще почакаме и ще видим.

Популярна тема