Визуализация на Microsoft IE7 Beta 2

Визуализация на Microsoft IE7 Beta 2
Визуализация на Microsoft IE7 Beta 2
Anonim
Image
Image

Microsoft пусна обновена, предварителна тестова версия на Internet Explorer 7 Beta 2 Preview.

Тази версия е предназначена за обща употреба от ИТ специалисти и разработчици, които могат да се запознаят с продукта, както и да го тестват и да изпратят своите коментари. В сравнение с IE 7 Beta 2 Preview от 31 март, тази версия от 20 март вече има пълно оформление, както и подобрен интерфейс и сигурност.

Нека ви напомним какви подобрения ни очакват в IE 7, защото има доста от тях. Един от най-важните определено е сърфирането с раздели, което понякога замества дори дузина или повече прозореца с уебсайтове. Благодарение на допълнителни функции като бързи раздели и групи раздели е възможно например да видите всички страници под формата на миниатюри или групови страници, така че в бъдеще цялата група да може да се отваря с едно щракване. Втората важна нова функция е интегрираният RSS четец, който съхранява и управлява RSS емисии. Акцентът беше поставен и върху сигурността – от този тип функции си струва да се спомене на първо място вграденият антифишинг филтър, който улавя страници и съобщения, които изглеждат фалшиви. Погрижено е и за удобството и е добавена функция за уголемяване на даден фрагмент от страницата директно по време на браузване, благодарение на съответната лента с инструменти. Разбира се, освен гореизброените, има и много други нововъведения и подобрения. Повече информация можете да намерите на официалния уебсайт на производителя, посветен на Internet Explorer.

Системните изисквания за тази версия са оригинален Windows XP с инсталиран Service Pack 2. Препоръчително е да деинсталирате всички предишни версии на IE7 преди инсталиране.

Предварителен преглед на Internet Explorer 7 Beta 2.

Популярна тема