Panda DesktopSecure

Panda DesktopSecure
Panda DesktopSecure
Anonim
Image
Image

Panda Software представи бета версията на новото решение Panda DesktopSecure за Linux.

Интегрираният пакет включва антивирусен модул, лична защитна стена и модерни технологии за борба с непознати мрежови вируси и злонамерени атаки.

Linux става все по-популярен не само в компаниите, където се използва като операционна система за сървъри, но и сред домашните потребители. Поради това защитата на компютрите, оборудвани с тази система срещу всякакви заплахи, придобива все по-голямо значение.

Задачата на Panda DesktopSecure е цялостна защита на работните станции, следователно, в допълнение към антивирусната програма, решението има подобрена защитна стена и система против взлом. Това гарантира защита срещу заплахи като червеи и интернет атаки, които могат да използват потенциална уязвимост в стандартната компютърна сигурност. Panda DesktopSecure също защитава работните станции срещу зловреден софтуер, който е насочен към компютри с Windows. Тази функция е особено важна, когато сървърът на Linux предоставя мрежови услуги на работни станции на Microsoft.

Panda DesktopSecure е съвместим с основните Linux дистрибуции като Red Hat, SuSE, Debian и Fedora. В окончателната си версия той ще бъде насочен както към домашни, така и към бизнес потребители и ще предлага най-съвременна антивирусна защита, управлявана от конзолата.

Бета версията на най-новия продукт може да бъде изтеглена от:

www.pandasoftware.com / изтегляне / бета

Популярна тема