Нова версия на mks_vir

Нова версия на mks_vir
Нова версия на mks_vir
Anonim
Image
Image

Най-новата версия на полската антивирусна програма mks_vir 2006 е налична за продажба.

Новият, интуитивен интерфейс ще позволи на всеки потребител да се възползва напълно от всички налични опции, които стават все повече и повече с всяка версия на програмата.

Потребителският интерфейс на версията 2006 интегрира отделните модули, включени в системата - във версията 2005 на mks_vir модулите бяха отделни приложения.

Ускорена е работата на антивирусния монитор, който следи всички действия на потребителите в реално време. Това му позволява да бъде по-малко видим в системата, без да намалява предлаганото ниво на сигурност.

Скенерът за входяща и изходяща поща е оборудван наред с други блокиращ масов имейл, който спира интернет червеи, опитващи се да атакуват компютъра ни.

Чисто нов модул за актуализация, включващ вкл. в диференциалните файлови механизми ви позволява да актуализирате програмата по-често и в същото време много по-малко претоварва мрежата от преди. Когато е свързана към сървъра за актуализиране, програмата ще изтегля само нови ваксини, а актуализацията на базата данни ще се извършва на компютъра на потребителя.

Напълно нова защитна стена е оборудвана с възможността да блокира достъпа до избрани уебсайтове. Механизмите за защита също са променени, осигурявайки на нашите потребители по-високо от всякога ниво на сигурност при използване на Интернет.

Освен това потребителите ще получат решения, познати от предишни издания, включително: удобно управление на заразени файлове благодарение на модула за карантина или управление на работещи програми благодарение на диспечера на процесите.

Новото решение е антишпионският модул, интегриран с антивирусния двигател. Той осигурява защита срещу шпионски софтуер, който краде лични данни (напр. номера на кредитни карти или пароли) от компютъра на потребителя, а антирекламният софтуер предотвратява събирането на данни за потребителските предпочитания, за да показва персонализирани реклами.

Друга нова функция е променения администраторски модул, който ви позволява да управлявате група компютри с инсталирана програма mks_vir. Тя ви позволява лесно да присвоявате лицензи на отделни компютри, да планирате автоматично актуализиране и задачи за сканиране. Той е интегриран с Active Directory (предоставя разширени услуги за директории за управление на потребители, групи и компютри и предлага защитен достъп до мрежови ресурси).

Програмата mks_vir 2006 е създадена в лабораторията на MKS, за да осигури максимална защита срещу всички възможни форми на мрежови атаки.

Програмата mks_vir 2006 може да бъде закупена в 4 различни версии, което ще позволи на потребителя да избере най-задоволителното решение по отношение на качество и цена.

DOM версията е предназначена за хора, които вече имат защитна стена и се нуждаят само от пакет за защита от вируси и шпионски софтуер. Той включва антивирусен монитор, скенер за електронна поща и приложение за управление на процеси.

Версията DOM Plus е антивирусен и антишпионски пакет, който също така предпазва от хакерски атаки и следи системния регистър. Подобрената защитна стена ви позволява да блокирате достъпа до избрани уебсайтове в интернет и гарантира високо ниво на сигурност.

FIRMA версия е решение, съдържащо администраторски модул, предназначено за предприятия с разширена и защитена компютърна мрежа. Този пакет осигурява пълна защита срещу вируси и шпионски софтуер.

Версията FIRMA Plus е решение за хора, които искат ефективно да осигурят работното си място. Защитна стена и монитор на регистъра допълват основното приложение и защитават вашия компютър от всички видове интернет атаки.

Програмата mks_vir е най-известната полска антивирусна програма. Първата му версия е създадена от Марек Села преди 20 години. В продължение на 10 години разработването и продажбата на най-добрата антивирусна програма в Полша, mks_vir - се контролира от компанията MKS, основана от създателя на програмата.

Още: www.mks.com.pl

Популярна тема