Windows OneCare Live

Windows OneCare Live
Windows OneCare Live
Anonim
Image
Image

В продължение на няколко дни всеки може да участва в бета тестове на Windows OneCare Live - цялостна услуга, която се грижи за компютърната хигиена.

Windows OneCare Live отговаря на очакванията на потребителите, така че комфортът от използването на компютъра да не намалява с времето, в което го притежават. Не е тайна, че при липса на подходящо лечение почти всяко устройство, което използваме, ще се износи с времето. Мобилен телефон понякога пада на земята, корпусът му е надраскан от ключове в джоба, а батерията постоянно се разгражда. Колата хваща драскотини по боята, износени гуми и филтри. По същия начин, ако операционната система не се грижи за нейното състояние, тя остарява с времето, става уязвима за атаки, експерименти с потребителска конфигурация и обикновени отпадъци - което я прави по-ненадеждна и по-малко ефективна.

Windows OneCare Live е набор от услуги и инструменти, които непрекъснато оценяват изправността на вашия компютър и предлагат предприемане на подходящи превантивни и коригиращи стъпки, когато станат необходими. OneCare интегрира редица елементи - частично нови, частично актуализирани или вече съществуващи - в офертата на Microsoft в едно решение, което се грижи за компютърната сигурност и производителност. Той включва, наред с други, система за наблюдение на здравето, усъвършенствана защитна стена, антивирусен софтуер, решение за създаване, планиране и наблюдение на резервни копия, софтуерни актуализации и система за дефрагментиране, почистване и оптимизиране на системата.

В крайна сметка този пакет най-вероятно няма да е безплатен, следователно бета тестовете са отлична възможност да разберете за неговите възможности и полезност без никакви задължения - което според нас е безспорно, особено в случай на не- напреднали потребители.

Връзка:

Източник: WSS.pl

Популярна тема