Идните години са рай за феновете на Assassin's Creed. Броят на съобщенията е огромен

Съдържание:

Идните години са рай за феновете на Assassin's Creed. Броят на съобщенията е огромен
Идните години са рай за феновете на Assassin's Creed. Броят на съобщенията е огромен
Anonim
assassins creed бъдеще 4
assassins creed бъдеще 4

Трудно е за разбиране.

Ubisoft Connect приключи и трябва да призная, че френският издател наистина е полудял - особено що се отнася до съобщенията за нови проекти от вселената на Assassin's Creed. Няколко нови игри, център за тези продукции, поредица - феновете на марката през следващите години едва ли ще се оплакват от сушата, когато става въпрос за натрупване на материал. Така че нека поемем дълбоко въздух и да преминем през вчерашната презентация.

Ubisoft представя бъдещето на Assassin's Creed

През последните няколко месеца циркулираха слухове за бъдещето на франчайза на Assassin's Creed. Най-шумният вероятно беше Mirage - версия, която трябваше да се върне към корените и да скъса с критикуваните ролеви елементи, натикани в нови продукции.

assassins creed бъдеще 1
assassins creed бъдеще 1

Assassin's Creed: Mirage

Току-що получихме официалното съобщение за играта и CGI трейлърът беше представен по пътя. За съжаление не показва как ще изглежда геймплеят, което не е задължително да се хареса на потребителите. Но какво можем да очакваме от този проект?

Ще дебютира на пазара през 2023, но конкретната дата все още не е известна. В допълнение, играта ще бъде налична на PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 и PlayStation 5 (актуализацията за по-нови конзоли ще бъде достъпна безплатно). Действието на продукцията ще се проведе между другото.в в Badgada през 861, където ще водим младия Basim, герой, известен от Assassin's Creed: Valhalla. Най-важните промени засягат подхода към самата игра.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Предполага се, че ще прилича на първите части от поредицата - например чрез линейността на сюжета и фокуса върху приключенски елементи. Ще видим акцент върху стелт, паркур или тихи убийстваМожем да очакваме завръщането на емблематичните механики и свободата, когато става въпрос за избор на методи за убиване на основните опоненти. Ще има опции за забавяне на времето или наличието на оборудване на убиец. Основната версия на играта беше на цена от 199,90 PLN. Можете също да опитате изданието Deluxe, обогатено с допълнително цифрово съдържание (249,90 PLN) и колекционерско издание (621,90 PLN).

Assassin's Creed: Valhalla - Последната глава

Тъй като споменах Assassin's Creed: Valhalla преди, нека се придържаме към тази игра за момент. Ubisoft ще прекрати поддръжката си след няколко месеца с издание на последната добавка, наречена … The Last ChapterТова малко DLC ще бъде предоставено безплатно и ще предложи на играчите възможност за изпълнение на нови задачи, които ще затворят незавършените нишки. По време на изпълнението му ще се срещнем с ключови фигури, включително исторически.

YouTube video player
YouTube video player

Assassin's Creed: Red

Играчите са молили Ubisoft от много години да настроят действието на една от частите Assassin's Creed във времената на феодална Япония Е - продуцентът току-що е слушал гласовете на общността и обяви играта o код подзаглавие Red(ще се промени в бъдеще). Студиото на Ubisoft Quebec (което преди това създаде Assassin's Creed: Odyssey) ще отговаря за продукцията и, според думите на разработчиците, тя трябва да представлява „еволюция на концепцията за създаване на отворени светове“. Звучи интересно.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Ще играем ролята на нинджа(или, ако предпочитате, шиноби) и всъщност … нищо друго не се знае, освен че ни предстои "невероятно приключение". Заглавието ще дебютира едва след Assassin's Creed: Mirage, т.е. най-рано през 2024 г. Така че нека бъдем търпеливи.

Assassin's Creed: Hexe

Вероятно най-мрачната част от поредицата в историята също беше представена. Говорим за Assassin's Creed: Hexe(кодово име), чието действие ще се развива в ГерманияКраткият трейлър не оставя никакви илюзии че ще видим атмосферата езическа. Лично това заглавие предизвика най-голям интерес у мен, така че се надявам да бъде наистина приличен проект.

YouTube video player
YouTube video player

Студиото на Ubisoft Montreal, което преди това е работило, наред с други, първата част от поредицата и последната под формата на Assassin's Creed: Valhalla. Всичко показва обаче, че ще изчакаме още малко за играта - вероятно ще дебютира частично в червено, т.е. по някакъв начин през … 2025

Assassin's Creed: Jade

Съвременното представяне на новостите в игрите не може да бъде пълно без обявяването на нещо за мобилни устройства. Assassin's Creed: Jade(кодово име) е според настояването на Ubisoft - мобилна AAAигра, която ще предложи огромен отворен свят. Потребителите ще отидат в древен Китай, където ще посетят, наред с други Великата стена и редица китайски градове.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Интересното е, че играчите ще могат да създават свой собствен герой, което не се е случвало досега. В допълнение, мобилната продукция не се различава по своята сложност и начин на забавление от пълноценни изгледи на компютър и конзоли. Кой знае, може би Ubisoft ще последват пътя на Blizzard и ще публикуват играта и на други платформи? Засега трябва да изчакаме подробностите по проекта - не се знае кога ще бъде премиерата му.

Assassin's Creed: Infinity

Най-неразбираемата част от презентацията беше съобщението Assassin's Creed: Infinity Това не е игра, а център за играчи, от който те имат достъп до различни приключения във вселената на Assassin's Creed. Проектът трябва "изненадващо" да обедини не само продукциите, но най-вече феновете на марката - особено новите.

Не знам за вас, но на мен просто изглежда като стартер за всички игри на Assassin's Creed. Въпреки това, което е доста интересно, на споделената пътна карта Infinity покрива версиите Red и Hexe. Има предположения, че тези части ще съдържат отделни мултиплейъррежими, достъпът до които ще бъде възможен чрез мистериозен "център". Може би ще видим темата за проникване в световете на играчите, като например в Death Stranding или Elden Ring? Ще видим.

Сътрудничество с Netflix

Ubisoft също сподели планове за сътрудничество с Netflix. Има планове за създаване на поредица, базирана на поредицата Assassin's Creed, която да бъде основа за по-нататъшното развитие на вселената. Освен това ще има самостоятелнамобилна игра, която ще бъде достъпна само чрез приложението Netflix. Все още обаче няма споделени подробности.

И така, както виждате - бяха обявени доста проекти. За някои от тях се знае малко, но това състояние на нещата вероятно скоро ще се промени. Коя игра очаквате с най-голямо нетърпение? Споделете го в коментарите!

Популярна тема