Sony представи калъф за смартфон за игри. Изглежда страхотно, но

Съдържание:

Sony представи калъф за смартфон за игри. Изглежда страхотно, но
Sony представи калъф за смартфон за игри. Изглежда страхотно, но
Anonim
xperia поток 3
xperia поток 3

… сериозно, това е само за един смартфон.

Sony току-що обяви нова джаджа, която в крайна сметка ще бъде насочена към стриймъри и електронни спортисти. Говорим за Xperia Stream - калъф за игри, който осигурява "пълно и най-качествено" охлаждане, както и редица портове, позволяващи например кабелна интернет връзка. Има обаче малък проблем - аксесоарът ще бъде съвместим само с един модел смартфон.

Xperia Stream е калъф за игри за Xperia 1 IV

Японският концерн извлича най-големи печалби от игрите. Нищо чудно, че именно този аспект от бизнеса си той рекламира най-често и инвестира много пари в него. В крайна сметка Sony иска на всяка цена определен брой хора да започнат да използват нейното предложение за смартфони. Въпреки това, вместо да създаде телефон за игри, компанията реши да започне офанзивата на малко по-различна равнина.

Току-що беше представено устройство, наречено Xperia StreamГоворим за специално наслагване, предназначено изключително за Xperia 1 IV, водещият смартфон от Sony. Както се оказа, джаджата има някои наистина интересни приложения. На първо място, едно от основните му предположения е да осигури определено сцепление, което разбира се е изключително важно за играчи, както обикновени, така и професионални.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Калъфът също е оборудван с усъвършенствана система за охлаждане, която трябва да гарантира поддържането на подходяща температура на всички компоненти на телефона. Това, разбира се, също има за цел да помогне за предотвратяване на спад на ликвидността в някои производства. Функцията Game Enhancerпомага за всичко това - тя автоматично контролира вентилатора и насочва въздуха там, където охлаждането е най-необходимо.

Потребителят може ръчно да регулира скоростта на вентилатораОсвен това кутията поддържа и "термично усилване". Това е специална настройка за подпомагане на смартфона по отношение на игри, които го натоварват значително. Така че не може да се отрече, че говорим за доста полезни подобрения. Но това не е всичко!

Xperia Stream е оборудван с четири порта Ще свържем към устройството не само слушалките (3,5 mm жак) или зарядно устройство (USB-C) , но също и адаптер, позволяващ стрийминг(HDMI с поддръжка на 120Hz) и кабелен интернет(LAN) Така че говорим за напълно геймърски аксесоар, насочен предимно към хора, които искат да поддържат пълен комфорт на играта.

Sony обаче не крие, че наслагването е създадено в сътрудничество с електронни спортисти и те (и стриймърите, разбира се) са основната му целева група. Също така си струва да се има предвид, че калъфът е съвместим само с Xperia 1 IV- полската цена на този смартфон е около 6500 PLN. Трудно е обаче да се каже дали Xperia Stream изобщо ще се предлага на нашия пазар.

В момента официалната ценана тази притурка все още не е пусната - споделени са само няколко материала, представящи това "игрово оборудване". Можете да видите филмите по-горе.

Популярна тема